Νέα ξενοδοχεία του ομίλου Κόκκαλη σε Αθήνα και Μύκονο(φωτό)

Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των ξενοδοχείων... 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση της επένδυσης του ομίλου Κόκκαλη στο ακίνητο (ένα νεοκλασικό αρχοντικό κτισμένο το 1880) επί της οδού Κολοκοτρώνη 3-5, απέναντι από την παλιά Βουλή, στο οποίο θα λειτουργήσει το 5 αστέρων μπουτίκ ξενοδοχείο Athens Townhouse Hotel. 

Το ξενοδοχείο θα έχει δυναμικότητα 45 δωματίων ενώ θα διαθέτει μπαρ, εστιατόριο, σπα (Εlemis Spa), Rayve Home Cinema και εξωτερικό χώρο.  Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει το φθινόπωρο. Το ακίνητο μίσθωσε η εταιρεία  Intrakat από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, τον Οκτώβριο του 2017,  για 20 χρόνια με μηνιαίο ενοίκιο 40.000 ευρώ.

Η ξενοδοχειακή παρουσία του ομίλου Κόκκαλη πέραν της Αθήνας επεκτείνεται και στη Μύκονο. Στόχος του Ομίλου είναι μαζί με την London & Regional να λειτουργήσει από το 2020 μία νέα πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα με δυναμικότητα περίπου 150 κλινών.

Ο Όμιλος σύμφωνα με το tornosnews λειτουργεί ήδη το ξενοδοχείο 5 αστέρων Hotel Bianco δυναμικότητας 21 δωματίων στην παραλία του Πλατύ Γιαλού στην Μύκονο από τον Ιούνιο του 2017.

Παράλληλα, στην Αθήνα λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2016 επί της οδού Μητροπόλεως το ξενοδοχείο Hotel Met 34 με 7 σουίτες καθώς και το O& B Athens Boutique Hotel επί της οδού Λεωκορίου 7.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ