Σοφία Αρβανίτη: Το συγκινητικό μήνυμα της τραγουδίστριας για τον αδερφό της - ήρωα ψαρά στο Μάτι (φώτο-βίντεο)

Πάλευε με τον καρκίνο και παλέψε να σώσει ανθρώπους

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Κώστας Αρβανίτης, ο ήρωας – ψαράς ο οποίος με το καΐκι κατάφερε να σώσει δεκάδες πυρόπληκτους στο Μάτι, την 23η Ιουλίου, όταν η φονική πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή.

Τη μέρα της φωτιάς στο Μάτι, ο Κώστας Αρβανίτης, βγήκε με το καΐκι του «Ταξιάρχης», και μαζί με την γυναίκα του, Χρύσα, τον γιο του Δημήτρη και τον Μαχμούντ Μεσαφέρ, έσωσαν 70 ανθρώπους που ήταν στη θάλασσα και καλούσαν για βοήθεια. Η 23η Ιουλίου, ήταν η ημέρα των γενεθλίων του.

Όσοι γνωρίζουν τον ηρωικό ψαρά μιλούν για έναν αληθινό αλτρουιστή, έναν άνθρωπο που ήθελε πάντα να βοηθά τους άλλους , χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη, μιλώντας στο Open αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνούσε ο αδερφός της, Κώστας.

«Έκανε και έναν ατομικό αγώνα με χειρουργεία, γιατί πάλευε με τον καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά τώρα…», τόνισε εμφανώς συγκινημένη. Οι ψαράδες της περιοχής κάνουν λόγο για έναν “σύγχρονο” ήρωα.


Η Σοφία Αρβανίτη συγκλονισμένη από το χαμό του αδερφού της ανέβασε στο facebook, μία φωτογραφία που δείχνει τα δύο αδέρφια μαζί. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ