Βίντεο: Η Κάιλι Τζένερ κάνει βουτιές από υπερπολυτελές σούπερ γιοτ σε μεγάλο ύψος - Ποιοι την ακολούθησαν

 Οι τολμηρές βουτιές της Κάιλι 

Αυτό θα πει να είσαι λάτρης της περιπέτειας . Η Κάιλι Τζένερ έκλεισε τα 22 πριν από λίγες μέρες και αποφάσισε... να βουτήξει στα βαθιά και μάλιστα από μεγάλο ύψος. Η τηλεοπτική σταρ που βρίσκεται για διακοπές στην Ιταλία, ανέβασε στο Instagram, μία σειρά εντυπωσιακών βίντεο.

Τη δείχνουν να πηδάει από μεγάλο ύψος (περίπου 22 μέτρων), από το υπερπολυτελές σούπερ γιοτ Tranquility στη θάλασσα. "Φοβάμαι τόσο πολύ" ακούγεται να φωνάζει καθώς πέφτει. "Ω, Θέε μου,Είδες τη μαμά να πηδάει;" ακούγεται να λέει κάποιος από μέσα προφανώς απευθυνόμενος στην κόρη της Σκότι.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hell of a LIFE 💙💙💙🌊

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Η Κάιλι Τζένερ δεν ήταν μόνη σε αυτό το τολμηρό εγχείρημα. Μαζί της ήταν ο σύντροφος της Τράβις Σκοτ ο οποίος επίσης πήδηξε από το τεράστιο γιοτ στη θάλασσα αλλά και αρκετοί φίλοι της. Ένας από αυτούς μάλιστα ο στα σχόλια επισημαίνει ότι η Κάιλι θα έπρεπε να γράψει ότι πήδηξαν από ύψος 71 ποδιών.

Η Κάιλι Τζένερ και οι φίλοι της πήγαν στο Ποζιτάνο της Ιταλίας στις 6 Αυγούστου για να γιορτάσουν τα γενέθλια της. Οι τολμηρές βουτιές της Κάιλι έρχονται μετά το χλιδάτο πάρτι γεννεθλίων, και το πανάκριβο κόσμημα που της χάρισε ο Τράβις.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗💛💛🌻✨ thank you for all the birthday love #22

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

22 🌻💗✨✨

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Για το οποίο η νεαρή επιχειρηματίας του χώρου των καλλυντικών,  επίσης ενημέρωσε τους φίλους της στο Instagram Stories.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ