Μυστικές διακοπές Πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ & Άρτσι στην Ίμπιζα - Γιόρτασαν τα γενέθλια της & το πρώτο ταξίδι του μωρού (φώτο)

Έκλεισαν ιδιωτική βίλα για το εξαήμερο ταξίδι διακοπών

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ  γιόρτασαν τα γενέθλια της Μέγκαν Μαρκλ με ένα μυστικό ταξίδι στην Ίμπιζα. Η Μέγκαν που έκλεισε τα 38 στις 4 Αυγούστου και ο 34χρονος σύζυγος της, Πρίγκιπας Χάρι, πέταξαν στην Ίμπιζα με ιδιωτικό τζετ. Η βασιλική οικογένεια έκλεισε ιδιωτικό αεροσκάφος γι\ αυτό το ταξίδι που είναι το πρώτο ταξίδι διακοπών του μόλις 3 μηνών γιου τους Άρτσι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t wait to see Archie again! I’m not quite sure when exactly that will be yet but I’m sure he’s getting big! ?

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who else loves Meghan’s casual look at Harry’s polo match last week??? ?‍♀️❤️

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Ο Χάρι και η Μέγκαν έκλεισαν μία ιδιωτική βίλα για να παραμείνει "μακριά από τα αδιάκριτα μάτια" στη διάρκεια του εξαήμερου ταξιδιού του, στο ισπανικό θέρετρο. Το βασιλικό ζευγάρι έχει μαζί του την προσωπική του ασφάλεια. Η Ίμπιζα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για την Μέγκαν αφού έχει ωραίες αναμνήσεις από το νησί.

Το 2016 πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι, πέρασε αξέχαστες στιγμές εκεί με τις φίλες της. Το ταξίδι του ζευγαριού έρχεται μόλις λίγες μέρες αφότου ο πρίγκιπας Χάρι παραβρέθηκε στο τριήμερο  Google Camp στην Ιταλία, για να μιλήσει μαζί με άλλες διασημότητες του πλανήτη, για την κλιματική αλλαγή.

Το Google Camp φέτος ξεκίνησε στις 31 Ιουλίου. Τα γενέθλια της Μέγκαν ήταν στις 4 Αυγούστου. Δεν είναι γνωστό αν ο πρίγκιπας Χάρι πρόλαβε να επιστρέψει από την Ιταλία και να ταξιδέψει μαζί με τη Μέγκαν στην Ίμπιζα, ή αν πήγε στην Ίμπιζα κατευθείαν από την Ιταλία και τη συνάντησε εκεί, αναφέρει η Daily Mail.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ