Αυτές είναι οι 50 τοπ τάσεις για το χρώμα των μαλλιών το 2019 - Σύμφωνα με τον κορυφαίο hair colorist του Χόλιγουντ

Από το λαμπερό ξανθό της Ζιζέλ ως το εκρηκτικό καστανοκόκκινο της Σοφία Βεργκάρα

Όταν οι διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ χρειάζονται μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και θέλουν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους, ένας άνθρωπος τους έρχεται στο μυαλό: Ο κορυφαίος hair colorist, George Papanikolas. Ο Τζορτζ Παπανικόλας είναι υπεύθυνος για πολλές από τις εντυπωσιακές αλλαγές που βλέπουμε στο χρώμα των μαλλιών πολλών διασήμων γυναικών.

Φέτος η μόδα στο χρώμα των μαλλιών είναι παιχνιδιάρα, θηλυκή, εντυπωσιακή και κομψή. Και κυρίως μας δίνει πολλές επιλογές. Από το εντυπωσιακό ξανθό της Ζιζέλ μέχρι το σκούρο καστανό της Μέγκαν Μαρκλ και το λαμπερό ξανθοκόκκινο της Σοφία Βεργκάρα. Στη μόδα το 2019 έρχεται και το ασημί - λευκό μαλλί. 

Στο χρώμα των μαλλιών κυριαρχούν οι λαμπερές και ζεστές αποχρώσεις. Το γλυκό σοκολατί στο καστανό, το εκτυφλωτικό χρυσό στο ξανθό, το Ginger της Τζίλντα στο κόκκινο.  Οι διχρωμίες και το "όμπρε" γίνεται πιο κομψό , ενώ για τις εκκεντρικές κυρίες μία επιλογή είναι το μοβ.

Το Goodhousekeeping, ζήτησε από κορυφαίους Hair Stylists , ανάμεσα στους οποίους και ο George Papanikolas, να μιλήσουν για τις τοπ τάσεις της μόδας στο χρώμα των μαλλιών για το 2019 και παρουσιάζει

Ανάμεσα τους σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει αν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα για μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ