Κάθριν Ζέτα -Τζόουνς: Αποκαλύπτει το μυστικό για να φαίνονται εντυπωσιακά τα μαλλιά στις φωτογραφήσεις της (φώτο)

Ποιος κρύβεται πίσω από τα εντυπωσιακά μαλλιά της;

Είναι χωρίς αμβιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της μεγάλης οθόνης. Και όσο μεγαλώνει η Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς γίνεται πιο όμορφη. Δεν είναι όμως μόνο η μεσογειακή της γοητεία που την κάνουν ακαταμάχητη. Η γνωστή ηθοποιός είναι πάντα περιποιημένη και καλοντυμένη είτε εμφανίζεται στην οθόνη, είτε πηγαίνει σε κάποια εκδήλωση, είτε φωτογραφίζεται για κάποιο περιοδικό.

Ένα από τα μεγάλα ατού στην εμφάνιση της είναι τα μακριά καστανά, λαμπερά μαλλιά της. Η Κάθριν Ζέτα- Τζόουνς αποκάλυψε με ανάρτηση της στο Instagram, το μυστικό πίσω από τα εντυπωσιακά μαλλιά που βλέπουμε στις φωτογραφήσεις της. Και είναι ένα όνομα: Patrick Melville.

O διάσημος hair stylist με έδρα τη Νέα Υόρκη, τα τελευταία 20 χρόνια είναι συνώνυμο της υψηλής μόδας, του γκλάμουρ, της διαχρονικής ομορφιάς, πίσω από τα εντυπωσιακά χτενίσματα των πασίγνωστων κυριών που του εμπιστεύονται την κώμη τους. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη βρετανική Vogue και από τότε χτενίζει όλες τις σταρ που φωτογραφίζονται για τις σελίδες μεγάλων περιοδικών όπως το Elle, το  Harper's Bazaar και άλλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My wonderful friend @patrickmelvillenyc always coming in when you need to get that good windy look! ?

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

"Ο καλός μου φίλος Patrick, είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζομαι για να αποκτήσω εκπληκτικό look", γράφει η Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ