"Κορμί σπαθί" ο Πρωθυπουργός: Με τζόκεϊ καπελάκι στην παραλία των Σφακίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φώτο)

Αγνώριστος στην Παραλία των Μαρμάρων

 Στην Κρήτη βρίσκεται ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  επιστρέφοντας στον τόπο καταγωγής του και για αυτό το Σαββατοκύριακο, για να συνεχίσει τις διακοπές του, μετά τη μετακίνησή του στην Εύβοια λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή και έπειτα στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο.

Με ένα σακίδιο στον ώμο, καπέλο, αθλητικά παπούτσια και αξύριστος πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τον κόσμο και φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις διακοπές του.

Στιγμές ανάπαυλας στα Χανιά και αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Πρωθυπουργό από τις τελευταίες ίσως του φετινού καλοκαιριού.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του βρέθηκε το Σάββατο στη νότια πλευρά του νησιού, στην πασίγνωστη για την απαράμμιλη ομορφιά της παραλία των Μαρμάρων στα Σφακιά, μια  μικρή παραλία με βοτσαλάκι και καταγάλανα νερά που σχηματίζεται στην έξοδο του φαραγγιού της Αράδαινας, αναφέρει το Flash News.

Με ένα σακίδιο στον ώμο, καπέλο, αθλητικά παπούτσια και αξύριστος πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τον κόσμο και φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις διακοπές του στα Σφακιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ