"Είδωλο": Ο Σάκης Ρουβάς σε ρόλο "γονδολιέρη" κάνει Κυριακάτικο οικογενειακό "board meeting" με τα πανέμορφα παιδιά του (φώτο)

Ευτιχισμένες οικογενειακές στιγμές

Καλύτερη αρχή για μια Αυγουστιάτικη Κυριακή δεν υπάρχει. Ο Σάκης Ρουβάς ξεκίνησε την μέρα του με οικογενειακό "board meeting". Και είχε την καλύτερη παρέα. Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας, τα παιδιά του απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ ο Σάκης ως άλλος "γονδολιέρης" κρατά όρθιος το κουπί του κανό.

Η οικογένεια Ρουβά συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά και τον ζεστό ήλιο. Τόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια αναρτούν αρκετά οικογενειακά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η μέρα ξεκίνησε με οικογενειακό board meeting?☀️#paddleboard #sup #paddling #familytime #happiness #floating #summervibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Σήμερα λοιπόν ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής ανέβασε στον  προσωπικό του λογαριασμό τη φωτογραφία και σημείωσε ότι το πιο ωραίο πράγμα στη ζωή είναι οι ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. Προσυπογράφουμε και του ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ