"Έτσι το ονειρευτήκαμε" : Ο μυστικός γάμος της Έλενας Ράπτη - Το υπέροχο νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη - τα προσκλητήρια με το τρυφερό μήνυμα (φώτο)

Η ξαφνική ανακοίνωση

Μια μεγάλη και πολύ ωραία έκπληξη έκανε στους διαδικτυακούς της φίλους η Έλενα Ράπτη . Η Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, ανακοίνωσε στο Instagram ότι παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό τον αγαπημένο της, ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί: Με άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό της , την βλέπουμε με το υπέροχο, ρομαντικό νυφικό της με το μακρύ δαντελένιο πέπλο να περπατά χέρι- χέρι με τον άντρα της ζωής της. Στη συνέχεια βλέπουμε τις κομψές, λιτές μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια με το τρυφερό μήνυμα στο εξώφυλλο: "Σ' αγαπώ ως το φεγγάρι και πίσω".

Όπως η ίδια η Έλενα Ράπτη σημειώνει στην ανάρτηση της, το κομψότατο, δαντελένιο νυφικό της έχει την υπογραφή της ταλαντούχας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη.

 

 

Η Έλενα Ράπτη ωστόσο απέφυγε να αποκαλύψει το όνομα του γαμπρού.

"Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη".

"Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα. Η αγαπημένη Ελληνίδα πολιτικός Έλενα Ράπτη, (πρώτη σε σταυρούς στη Βόρεια Ελλάδα), κράτησε την πιο όμορφη μέρα της ζωής της , μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας , μέχρι που να τελειώσουν  οι εκλογές. Με νυφικό Σήλια Κριθαριώτη, παντρεύτηκε σε ένα μοναστήρι περιτρυγιρισμένη από την οικογένεια της. Είθε η δυνατή τους αγάπη και πίστη να τους οδηγεί για το υπόλοιπο της ζωής τους" ,  αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο Instagram, ο οίκος Celia Kritharioti.


 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ