Billionaire's Playground: Οι υπερπολυτελείς βίλες στις οποίες έμειναν ο πρίγκιπας Χάρι & η Μέγκαν στο ταξίδι τους στην Ίμπιζα - Βασιλική χλιδή (φώτο)

 Το βασιλικό ζευγάρι  δέχεται κριτική καθώς επέλεξε ιδιωτικό τζετ για εξαήμερες διακοπές στην Ίμπιζα ενώ δύο μέρες μετά την επιστροφή του, επέλεξε εκ νέου ιδιωτικό τζετ για να ταξιδέψει στη Νίκαια στη νότια Γαλλία

Σε συγκρότημα που είναι γνωστό ως Billionaire's Playground  (Η παιδική χαρά των δισεκατομμυριούχων) έμειναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, στη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Ίμπιζα. Η διαμονή στις πολυτελείς βίλες κοστίζει  120.000 λίρες την εβδομάδα, σύμφωνα με τους ντόπιους.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, που ήδη δέχονται σφοδρή κριτική γιατί ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ τρεις φορές μέσα σε οκτώ μέρες έμειναν στο πανέμορφο συγκρότημα Vista Alegre , που έχει θέα τη θάλασσα, νωρίτερα αυτό το μήνα για να γιορτάσουν τα 38α γενέθλια της Μέγκαν.

Μαζί τους έκανε το πρώτο του ταξίδι για διακοπές και ο γιος τους Άρτσι. Το βασιλικό ζευγάρι  δέχεται κριτική καθώς επέλεξε ιδιωτικό τζετ για εξαήμερες διακοπές στην Ίμπιζα ενώ δύο μέρες μετά την επιστροφή του, επέλεξε εκ νέου ιδιωτικό τζετ για να ταξιδέψει στη Νίκαια στη νότια Γαλλία.

Οι πιο ακριβές βίλες στην περιοχή που έχει θέα στον κόλπο  Porroig της Ίμπιζα κοστίζουν 20.000 λίρες την εβδομάδα, αλλά η διαμονή στο υπερπολυτελές θέρετρο  Vista Alegre κοστίζει 120.000 λίρες την εβδομάδα λένε οι ντόπιοι. Η περιοχή ονομάζεται "Η παιδική χαρά των πλουσίων", γιατί εκτός από την πολυτέλεια διαθέτει και πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας για τους υψηλούς του πελάτες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, o Χάρι και η Μέγκαν έφτασαν στην Ίμπιζα με το ιδιωτικό τους τζετ, συνοδεύομενοι από τους προσωπικούς τους σωματοφύλακες . Στην ομάδα φύλαξης του βασιλικού ζεύγους προστέθηκαν αξιωματικοί του ισπανικού κράτους, που φρόντισαν ώστε η διαμονή στην πολυτελή ιδιωτική βίλα να είναι ασφαλής.

Ένα από τα πιο φημισμένα σπίτια της Vista Alegre είναι η κατοικία Sa Calma που κοστίζει 120.000 την εβδομάδα . Εκεί στο παρελθόν έχει μείνει ο  DJ David Guetta και ο Sir Paul McCartney. Το αρχοντικό σπίτι διαθέτει ένα τεράστιο σαλόνι με γυάλινες συρόμενες πόρτες που επιτρέπουν θέα στη θάλασσα πάνω από μια μεγάλη πισίνα υπερχείλισης.

Η έπαυλη διαθέτει επίσης ένα μεγάλο κύριο υπνοδωμάτιο και δύο σουίτες στον τελευταίο όροφο. Διαθέτει επίσης 4 σουίτες στο ισόγειο. Όλες οι βίλες στο Vista Alegre, έχουν πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία που διαθέτει χώρο για να αγκυροβολήσουν σκάφη και σε ιδιωτικό γυμναστήριο με  υδρομασάζ και τζακούζι.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ