Αυτό το παραμυθένιο ράντζο πωλείται μόλις... 246 εκ. ευρώ - Στα βίντεο & στις φώτο μπορείτε δωρεάν να το επισκεφτείτε & να ονειρευτείτε

Για τον ιδιοκτήτη του ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

Προσγειώθηκε ένα όμορφο πρωινό και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.Ήταν γύρω στο 1990 όταν ο Αμερικανός Κροίσος σκεφτόταν με τη γυναίκα του να αγοράσουν ένα εξοχικό στο Μεξικό .

Τυχαία όμως το μάτι του έπεσε σε μια αγγελία και αμέσως πήρε το αγαπημένο του ελικόπτερο για να επισκεφθεί το ράντσο προς πώληση.

Πράγματι το όνειρο του έγινε πραγματικότητα μέσα σε λίγο καιρό αφού δημιούργησε μία όαση διακοπών όχι μόνο για τον ίδιο και την οικογένεια του αλλά και για όλους τους τους φίλους και στη συνέχεια για όποιον ήθελε να επισκεφθεί το γιγάντιο ράντσο.

Το Gateway Canyons Ranches & Resort βρίσκεται στη μέση ενός από τα πλέον εντυπωσιακά τοπία της αμερικανικής γης, μέσα σε ποτάμια, φαράγγια και καταπράσινες εκτάσεις.



 

Ο John Hendricks δημιούργησε το Discovery Channel το 1985 το οποίο πάρα πολύ γρήγορα έγινε μια μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία εκείνος όμως το 2004 αποσύρθηκε από το τιμόνι της και παρέμεινε πρόεδρος

Πρόσφατα μάλιστα έφυγε και από την προεδρία αφού όπως είπε είναι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία του εγχειρήματος του .

Στην απέραντη ιδιοκτησία υπάρχει από μια 2.000 τ.μ. κατοικία, μέχρι και ένα resort 72 δωματίων, ικανοποιώντας όλα όσα μπορεί να φανταστεί  ο ταξιδιώτης, ο τουρίστας .

Από ψάρεμα και πεζοπορία σε πανέμορφα μέρη μέχρι ιππασία, σκοποβολή στη φύση, ορειβασία, βόλτες με ελικόπτερο και τόσα ακόμα. Αλλά και ξενάγηση στο παγκοσμίου φήμης μουσείο αυτοκινήτου (Gateway Colorado Auto Museum) που έφτιαξε εδώ ο Hendricks, ώρες μελέτης στη διώροφη βιβλιοθήκη και μαγευτικές στιγμές με θέα από το θολωτό παρατηρητήριο.

Ως Gateway Canyons Resort & Spa είναι σήμερα γνωστό το ξενοδοχείο, που άρχισε να κατασκευάζεται το 2004 και προτιμάται από τους Κροίσους του πλανήτη.



Το resort και όλο το ράντσο  που το περιβάλλει με την κατοικία, τα άλλα κτίσματα και τις υποδομές πωλείται από το Sotheby’s International Realty έναντι 270 εκατ. δολαρίων  η 246 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Daily Mail

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ