Θρήνος στη Σάμο για τον 19χρονο που κατέρρευσε ενώ έπαιζε μπάσκετ - Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Τραγική καθυστέρηση του ασθενοφόρου καταγγέλει η ΠΟΕΔΗΝ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σάμος, καθώς το βράδυ της Παρασκευής, 19χρονος Νίκος Μαθιός κατέρρευσε ενώ έπαιζε μπάσκετ, για να διαπιστωθεί αργότερα ο θάνατός του. 

Ο 19χρονος Νίκος Μαθιός, φοιτητής και αθλητής, διαθέτοντας εξαιρετικό χαρακτήρα, έφυγε χθες βράδυ από κοντά μας ενώ βρίσκονταν σε στιγμές άθλησης στα υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ του κλειστού Γυμναστηρίου Καρλοβάσου. Καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες από τους γιατρούς, τόσο του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου, αρχικά, όσο και του Νοσοκομείου Σάμου, όπου διακομίστηκε στη συνέχεια, αλλά δυστυχώς δεν απέδωσαν, αναφέρει το Σαμιακόν Βήμα

Βαθύτατο πένθος και δύσκολες στιγμές για τον πατέρα, αγαπητό σε όλους, πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβασίων, Μανώλη Μαθιό, και για όλη την οικογένεια του πρόωρα χαμένου Νίκου .

Η κηδεία του Νίκου τελέστηκε σήμερα Κυριακή, 18 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, στον ιερό καθεδρικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νέο Καρλόβασι.

Καθυστέρηση του ασθενοφόρου καταγγέλει η ΠΟΕΔΗΝ

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος κατήγγειλε ότι η μεταφορά του 19χρονου στο νοσοκομείο καθυστέρησε 1,5 ώρα, επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Καρλόβασι.

Έτσι αναγκάστηκε να μεταβεί ασθενοφόρο από το Βαθύ, το οποίο απέχει πάνω από 30 χιλιόμετρα, για να τον παραλάβει, αναφέρει το iatropedia.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ