Εφιάλτης για οικογένεια Ισπανών στην Αλβανία - Εστιάτορας έσπασε με κλωτσιές το παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους & σερνόταν επί ώρα ουρλιάζοντας! (βίντεο)

Σοκάρουν το βίντεο

Ξινές βγήκαν οι διακοπές στην Αλβανία για μια οικογένεια Ισπανών τουριστών. Η επίσκεψη τους σε ένα εστιατόριο για φαγητό κατέληξε σε εφιάλτη. Όταν αποφάσισαν να φύγουν από το εστιατόριο δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν, ο εστιάτορας εκνευρίστηκε και σκαρφάλωσε στο αυτοκίνητό τους και με τα πόδια του άρχισε να σπάει το παρμπρίζ!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην Αλβανία και το κατέγραψε η κάμερα ενός από τους Ισπανούς τουρίστες

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου φαίνεται να «κρέμεται» από το αυτοκίνητο έχοντας σπάσει το παρμπρίζ, ενώ το όχημα διανύει μια μεγάλη απόσταση. 

Σύμφωνα με τo Tirana Post  ο εστιάτορας προχώρησε στην κίνηση αυτή όταν οι Ισπανοί τουρίστες αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

Η απίστευτη καταδίωξη ολοκληρώθηκε όταν μετά από αρκετά λεπτά ο 51χρονος εστιάτορας δεν άντεξε άλλο να κρατιέται από το ταμπλό του αυτοκινήτου. Λίγο αργότερα ο ανεκδιήγητος εστιάτορας συνελήφθη.

 

Η απολογία του Αλβανού υπουργού τουρισμού

Σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις σε βάρος της χώρας του ο υπουργός Τουρισμού της Αλβανίας, Μπλέντι Κλόσι, συναντήθηκε με τους Ισπανούς τουρίστες και σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε αυτό που συνέβη και για να εγγυηθούμε σε όλες τις άλλες οικογένειες τουριστών που βρίσκονται στην Αλβανία ότι θα βρουν ένα ευγενικό καλοσώρισμα και φιλοξενία που θα τους αφήσει καλές αναμνήσεις».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ