Επιτέλους διακοπές για τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου - Στα Χανιά με τους δικούς του για διακοπές & κρητικούς μεζέδες (φώτο)

Άφησε για λίγο το βραβευμένο Varoulko του για να ξεκουραστεί

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε  και τον αγάπησε ως αυστηρό αλλά δίκαιο κριτή του MasterChef οι λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων τον ήξεραν πολύ νωρίτερα. Ο διάσημος σεφ Λευτέρης Λαζάρου αποφάσισε να αφήσει για λίγο το βραβευμένο "Varoulko" του και να ξεκουραστεί στην όμορφη Κρήτη.

Ανάμεσα στα βιβλία που έβαλε στη βαλίτσα του (όλα εξαιρετικές επιλογές), και το "Τα τσίπουρα", του Αλέξανδρου Ψυχούλη. Ε, δεν ξεκινάς για την Κρήτη χωρίς το απαραίτητο εγχειρίδιο. Όπως μάλιστα ενημερώνει ο ίδιος ο σεφ τους φίλους του στο Instagram, το βιβλίο αυτό το πήρε και σε... γυάλινη μορφή.

Ο βραβευμένος με Michelen σεφ βρήκε την ευκαιρία στην Κρήτη να ξεφύγει για λίγο από την απαιτητική  καθημερινότητα της Αθήνας, γυρνώντας το νομό Χανίων με την αυτοκινούμενη τροχοβίλα του από το ένα άκρο στο άλλο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, που δημοσιεύει το Zarpa News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μαγευτικά, μοναδικά, εικόνες που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, η Κρήτη μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Lazarou (@lefterislazarou.varoulko) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παλαιόχωρα Χανιά.περιμένοντας,τα πεφταστέρια:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Lazarou (@lefterislazarou.varoulko) στις

Ο Λευτέρης Λαζάρου ήταν ιδιαίτερα δεκτικός και φιλικός με τον κόσμο, με αρκετούς έπιασε την κουβέντα ενώ φυσικά δεν έλειψαν και οι σέλφι. Εκτός από την καλή παρέα, ο ίδιος μας ενημερώνει ότι στην Κρήτη απολαμβάνει εκτός από τις τοπικές λιχουδιές, τα μαγικά ηλιοβασιλέματα, τα πεφταστέρια, και τα αρωματικά κρινάκια της θάλασσας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ