Μπάγια Αντωνοπούλου: Nεόπλουτη με ενοίκιο 550 ευρώ; Ο σύντροφός μου και εγώ έχουμε δικαίωμα να το χαρούμε

Σήκωσε θύελλα αντιδράσεων...

Τη νέα μεζονέτα της έδειξε σε όλους η Μπάγια Αντωνοπούλου, προσελκύοντας σχόλια όπως ότι είναι νεόπλουτη και ότι κάνει επίδειξη πλούτου.

Η Μπάγια μετακόμισε πρόσφατα με τον αγαπημένο της Άκη Δρούγκα σε ένα νέο διαμέρισμα στην Ανατολική Αττική, μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι που έκανε το επόμενο βήμα και πλέον συγκατοικεί, μοιράστηκε την χαρά της μετακόμισης και της δημιουργίας του νέου σπιτιού με τους ακόλουθους της Μπάγιας στο Instagram. 

Η ίδια, θεώρησε καλή ιδέα να δείξει σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το εσωτερικό του σπιτιού της, με αποτέλεσμα πολλά δημοσιεύματα να την κατηγορήσουν και να την χαρακτηρίσουν ως “νεόπλουτη”. 

Έτσι λοιπόν, η ίδια θέλησε να δώσει μία απάντηση δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο.

«Σήμερα είδα κάποιες αναρτήσεις σε site από συναδέλφους σε σχέση με το νέο μου σπίτι. Με χαρακτήρισαν νεόπλουτη και ότι επιδεικνύω το χρήμα μου. Ευχαριστώ που δώσατε την ευκαιρία να απαντήσω πως αυτό το πραγματικά υπέροχο σπίτι το νοικιάσαμε 550 ευρώ γιατί απλά ψάξαμε πολύ και είμασταν τυχεροί.

Ήταν σε χάλια κατάσταση μέχρι να το φτιάξουμε., ότι βλέπετε μέσα, είναι προσωπική μας δουλειά (Κουράστηκα να βάφω) αλλά και καλύτερες τιμές που έκαναν οι φίλοι χρόνων. Νομίζω ότι με δύο μισθούς που μπαίνουν σε αυτό το σπίτι (τον δικό μου και του συντρόφου μου, που εργαζόμαστε όλη μέρα) αλλά και με πολύ αγάπη, έχουμε το δικαίωμα να το χαρούμε!

Όσο για τις αληθινές ευχές σας και τα όμορφα μηνύματα, τα διαβάζω ένα ένα και ,με κάνουν να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να στεναχωρηθεί για κανέναν πικρόχολο. Δεν συνηθίζω να απαντάω σε βλακείες, αυτή τη φορά όμως αν και χαμηλού προφίλ άλλαξα γνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ