Το πρώτο εξώφυλλο της μαμάς - Κάθριν Ζέτα Τζόουνς- και κόρης στο Vanity Fair - Το σνομπ ύφος της μικρής (φώτο)

Ευτυχισμένη και υπερήφανη η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς για το πρώτο εξώφυλλο με την κόρη της

Εκθαμβωτική η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στο εξώφυλλο του ισπανικού Vanity Fair. Η διάσημη ηθοποιός ποζάρει με υπέροχο σακάκι φράκο στο χρώμα της άμμου , ίδιο χρώμα παντελόνι και λευκό πουκάμισο. Η είδηση όμως είναι άλλη. Δίπλα στην δημοφιλή σταρ, ποζάρει η 16χρονη κόρη της Κάρις Ζέτα Ντάγκλας.

Μαμά και κόρη γίνονται εξύφυλλο μαζί για πρώτη φορά. Η ομοιότητα τους είναι εμφανής. Η Κάρις μοιάζει πολύ στην όμορφη μαμά της. Η νεαρή κόρη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας είναι ντυμένη ακριβώς όπως η μητέρα της.

Η διαφορά είναι στο πουκάμισο και ... στο ύφος. Η Κάρις φοράει ένα λευκό πουκάμισο με μεγάλο φιόγκο στο λαιμό. Και ενώ η μαμά είναι χαμογελαστή και ζεστή η κόρη μας κοιτάζει λίγο "αφ' υψηλού". Βέβαια θα μπορούσε κανείς να πει ότι  φταίει και το outfit.

Το vintage πουκάμισο που θυμίζει τους  δούκες του 18ου αι. μπορεί να έκανε την Κάρις να υιοθετήσει το ύφος "δούκισσας" για να μπει "στο πετσί του ρόλου", και του στυλ. Αλλά μάλλον δεν είναι αυτό αφού τη νεαρή Κάρις την έχουμε δει με ανάλογο ύφος και σε άλλες φωτογραφίες. 

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πάντως, που ανέβασε το εξώφυλλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνει ευτυχισμένη και πολύ υπερήφανη γι' αυτό το πρώτο εξώφυλλο με την κόρη της και ευχαριστεί την ομάδα του Vanity Fair για την υποστήριξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ