Θρήνος στην κηδεία του πιλότου που έχασε τη ζωή του στον Πόρο - Κατέρρευσε η κόρη του (φώτο-βίντεο)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, τελέστηκε σήμερα το πρωί η κηδεία του Νίκου Καρυστινού , του πιλότου που έχασε τη ζωή του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μαζί με δύο Ρώσους, έπεσε στη θάλασσα. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου πιλότου, συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Μάνδρα, για να του απευθύνουν το τελευταίο αντίο.

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας του , η γυναίκα του, τα παιδιά του , η μητέρα του αλλά και η πρώην σύζυγος του. Απαρηγόρητη ήταν η κόρη του η οποία συγκλόνισε τους πάντες με το θρήνο της. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τον Νίκο Καρυστινό που έχασε τόσο πρόωρα τη ζωή του.

Μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και έναν υπέροχο πατέρα. Μιλώντας στον ANT1 ο γιος του άτυχου πιλότου είπε: "Είναι δύσκολο να περιγράψω τι άνθρωπος ήταν ο πατέρας μου σε ένα λεπτό στον αέρα. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ήταν ένας υπέροχος πατέρας."

Συντετριμμένη και η δεύτερη σύζυγος του Νίκου Καρυστινού. Κρατάει σφιχτά στα χέρια της, την φωτογραφία του, αγκαλιάζει το φέρετρο που είναι τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη. 

Για έναν υπέροχο πατέρα και έναν πολύ έμπειρο πιλότο έκανε λόγο και η πρώτη σύζυγος του Νίκου Καρυστινού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ