Διπλό φονικό στην Καβάλα: Ο δράστης απείλησε να σκοτώσει και άλλους -«Τους έφαγα και τους δύο» (βίντεο)

Πατέρας δύο μικρών κοριτσιών το θύμα... 

Συγκλονισμένη είναι από το πρωί της Παρασκευής η ευρύτερη κοινωνία της Καβάλας , στο άκουσμα της είδησης ότι μια 67χρονη μητέρα και ο 42χρονος γιος της έπεσαν νεκροί μετά από καβγά με τον γείτονά τους.

Πατέρας δυο μικρών κοριτσιών και η ηλικιωμένη μητέρα του είναι τα θύματα, που για μια θέση πάρκινγκ πυροβολήθηκαν από το γείτονά τους χτες το βράδυ στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Ο καβγάς χτες το βράδυ ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Εκεί, η 67χρονη είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη. Στη συνέχεια, η γυναίκα μαζί με τον γιo της πήγαν στο σπίτι του δράστη, για να ζητήσουν εξηγήσεις, και εκεί έγινε το κακό.

Τότε ο 42χρονος άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε και τους δύο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Χρυσούπολης και θα πάει στον εισαγγελέα. Η κηδεία των δύο θυμάτων θα γίνει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα. Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το φορτηγό για το οποίο έγινε ο ο καβγάς

Πηγή φωτό InTime

Απείλησε να τραυματίσει και άλλους ανθρώπους ο δράστης

Πάνω στην ένταση της στιγμής, ο 42χρονος δράστης φέρεται να στράφηκε και κατά άλλων δύο γειτόνων, οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι συνέβαινε. Κάτι που επιβεβαιώνει και ένας αυτόπτης μάρτυρας, τα λόγια του οποίου σοκάρουν.

«Τους έφαγα και τους δύο»

 

Δείτε επίσης: Διπλό φονικό στην Καβάλα: Σκότωσε μάνα και γιο για μια... θέση πάρκινγκ (φωτό)

 

Ο αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Center TV: «"Έφαγα τους δύο", λέει, "πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα" λέει! Εκεί που είδε κάποιον… Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου τη γυναίκα την ενόχλησε… Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: "Τους έφαγα και τους δύο!"».

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε προστριβή σχετικά με το σημείο όπου συνήθιζε να σταθμεύει την νταλίκα του το ένα θύμα, το οποίο μάλιστα ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών (4 και 7 ετών). 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ