"Δεν θα πεθάνω μ' αυτή τη γυναίκα": Ο Λάρι Κινγκ αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να χωρίσει την σύζυγο του που δηλώνει "έκπληκτη" (φώτο-βίντεο)

Ύστερα από 22 χρόνια γάμου

Έξαλος ο Λάρι Κινγκ αποκάλεσε τον διαρκείας 22 ετών γάμο του "τοξικό" και αναφώνησε: "Δεν θα πεθάνω εγώ με αυτή τη γυναίκα - Τελείωσε". 

Ο Λάρι Κινγκ έφτασε στα όρια του και αποφάσισε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου όταν ανακάλυψε  ότι η γυναίκα του, Shawn άρχισε να ανακατεύεται στην περιουσία του των πολλών εκατομμυρίων προσπαθώντας να βάλει σ' αυτήν και το όνομά της όταν εκείνος υπέστη καρδιακή προσβολή τον Απρίλιο και υπήρχαν φόβοι για τη ζωή του.

Ο 85χρονος βρισκόταν "στο κατώφλι του θανάτου"  μετά από καρδιακή προσβολή που έπαθε τον Απρίλιο και η οικογένεια και οι φίλοι του  φοβήθηκαν ότι ο διάσημος δημοσιογράφος, παρουσιαστής και παραγωγός δεν θα τα κατάφερνε.

Η DailyMailTV ανακάλυψε ότι η κρίση στη σχέση του ζευγαριού έφτασε στο αποκορύφωμα της όταν η 59χρονη Shawn παρουσίασε στον Λάρι Κινγκ νομικά έγγραφα που θα της έδιναν κυριότητα στην περιουσία του , κάτι που θα έβλαπτε τους δύο γιους τους τον 19χρονο Cannon,και τον 20χρονο  Chance, χωρίς να του πει τι ακριβώς ήταν αυτά τα έγγραφα.

 

 

Και όταν ο Λάρι Κινγκ μετά την απροσδόκητη και  εκπληκτική ανάρρωση του επέστρεψε στο σπίτι του ανακάλυψε όλο το σχέδιο της συζύγου του να αποκτήσει δικαιώματα στην περιουσία του.

Οι εξοργισμένοι γιοι του και άλλα μέλη της οικογένειας, επίσης, παρακαλούσαν τον πατέρα τους να δώσει τέλος σε αυτό το γάμο. Ο Λάρι Κινγκ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες αναφέροντας «ασυμβίβαστες διαφορές» και η ημερομηνία χωρισμού αναφέρθηκε στις 6 Ιουνίου 2019.

Μόλις μία εβδομαδα νωρίτερα η Daily Mail Tv είχε αποκαλύψει ότι ο διάσημος παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε για να παραλάβει το βραβείο American Spirit , γεγονός που πυροδότησε νέους φόβους ότι η υγεία του πηγαίνει προς το χειρότερο.

Μία πηγή κοντά στην οικογέενια δήλωσε στην Daily Mail Tv: "Ο Λάρι δεν ήταν καλά και εξοργίστηκε όταν ανακάλυψε ότι η Σόουν ανακατευόταν και προσπαθούσε να βάλει το όνομά της στην περιουσία τους. Ο γάμος τους έτσι κι αλλιώς ήταν μια φάρσα, αλλά (σ.σ. ο Λάρι),τελικά κατάλαβε τι έκανε αυτή η γυναίκα και είδε την απόλυτη προδοσία οπότε το έληξε. Εκείνος ήταν στο νοσοκομείο και εκείνη πίσω από την πλάτη του προσπαθούσε να βάλει χέρι στην περιουσία του.

Πολλοί φίλοι και άνθρωποι στο κοντινό περιβάλλον του Λάρι Κινγκ νιώθουν ανακουφισμένοι από την απόφασει του να χωρίσει στα 85 του χρόνια κι έπειτα από επτά γάμους και αντίστοιχα διαζύγια.

Επιπλέον ο Κινγκ κατηγορεί την τέως -πλέον- σύζυγό του ότι τον απατούσε στη διάρκεια του γάμου τους και μία από τις εξωσυζυγικές σχέσεις της ήταν ο προπονητής του μπέιζμπολ του ενός από τα δύο παιδιά τους, το 2010, τότε που είχαν αποφασίσει να χωρίσουν την πρώτη φορά.

"Έκπληκτη η σύζυγος του έμαθε τα νέα από τους δημοσιογράφους"

Στο μεταξύ η Σόουν Κινγκ δηλώνει ότι έμαθε ότι ο σύζυγος της θέλει να τη χωρίσει από τους δημοσιογράφους. Η σύζυγος του διάσημου δημοσιογράφου λέει ότι έμαθε "έκπληκτη" ότι ο Λάρι Κινγκ θέλει διαζύγιο ύστερα από 22 χρόνια γάμου.

Οι φίλοι της Σόουν δήλωσαν στην Page Six, ότι είχε πάει στη Γιούτα για να επισκεφθεί την οικογένεια της , όταν άρχισαν να την πλησιάζουν δημοσιογράφοι και να τη ρωτάνε την άποψη της για το διαζύγιο, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ