Τα top trends στις τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020

Oι τσάντες που θα φορεθούν... 

Ποιες είναι οι τσάντες που θα κρατήσουμε περισσότερο αυτή τη σεζόν; Οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας απάντησαν μέσα από τις επιδείξεις τους, δείχνοντας τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020. Κάποιες εξ αυτών είναι κλασσικές και διαχρονικές προτάσεις, όπως οι κροκό και οι σουέτ, ενώ υπάρχουν κι εκείνες που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει must have κομμάτια.

Ο λόγος για τις τσάντες ζώνη, αλλά και τις μικροσκοπικές.

Δεν λείπουν βέβαια και οι πιο extreme επιλογές με τα περίεργα σχήματα, τις διάφανες πλαστικές, αλλά και τις υπερβολικά λαμπερές και στολισμένες εξ ολοκλήρου με στρας τσάντες να αποτελούν bag fashion trends για φέτος.

Ανακαλύψτε λοιπόν τις top τάσεις στις τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 και προσαρμόστε το στυλ σας στα νέα δεδομένα!

Μικροσκοπικές και τύπου ρετρό πορτοφολιού τσάντες

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (1)

Τα τελευταία χρόνια οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας διατηρούν στην κορυφή τις μικροσκοπικές τσάντες. Το μέγεθος τους είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει όλα όσα χρειάζεστε σε μια έξοδο, αλλά ιδανικό για να αποθηκεύσετε μόνο τα πολύ σημαντικά όπως τα κλειδιά και τα χρήματα σας. Βέβαια υπάρχουν και ορισμένα τσαντάκια που οριακά μπορούν να χωρέσουν και το κινητό.

Θα τα δούμε να έχουν πολλά διαφορετικά σχέδια με τα κλασσικά χιαστί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. Ακόμη πιο πρακτικές είναι όμως οι μικροσκοπικές τσάντες που κρεμιούνται στο λαιμό.

Αν ένα τόσο μικρό τσαντάκι δεν σας εξυπηρετεί, μια ακόμη φετινή κορυφαία τάση στις τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 είναι τα ρετρό πορτοφόλια. Θυμίζουν κάτι από την δεκαετία των 90s και τα πορτοφολάκια που είχαμε στην παιδική μας ηλικία.

Μίνιμαλ τσάντες για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2019 – 2020

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (2)

Πέρα από τις αστραφτερές, διακοσμημένες και με prints στολισμένες τσάντες, οι ειδικοί πρότειναν για τη σεζόν και πιο μίνιμαλ εκδοχές. Απλά μονόχρωμα σχέδια με μικροσκοπικές λεπτομέρειες μεταλλικών στοιχείων ή τη φίρμα του οίκου.

Επομένως, αν ανήκετε στις γυναίκες που δεν σας αρέσουν οι υπερβολές ή απλά αναζητάτε μια απλή τσάντα για να ολοκληρώσετε το ντύσιμο σας, η συγκεκριμένη τάση είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Διπλές τσάντες στη μόδα

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (10)

Γιατί να πρέπει να κρατάτε μόνο μία τσάντα όταν η μόδα προστάζει δυο! Έτσι, θα έχετε περισσότερο χώρο για να μεταφέρετε ότι χρειάζεστε χωρίς να χαλάτε το στυλ σας. Γίνετε λοιπόν δημιουργική και συνδυάστε δυο τσάντες για να κάνετε μια μοντέρνα εμφάνιση όλη τη μέρα.

Τσάντες ζώνη και άλλα σχέδια που αφήνουν τα χέρια ελεύθερα θεωρούνται τάση για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2019 – 2020

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (3)

Οι hands free τσάντες ήρθαν για να μείνουν! Είναι πρακτικές, αφήνουν τα χέρια ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν και έχουν πολλές παραλλαγές.

Το πιο χαρακτηριστικό και πολυαγαπημένο είδος είναι η τσάντα ζώνη, η οποία θα συνεχίσει και αυτή τη σεζόν να μας λύνει τα χέρια. Προσθέτει σε κάθε ντύσιμο ιδιαίτερο στυλ και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα πάντα με το σχέδιο της.

Πέρα όμως από το γνωστό αυτό στυλ, οι διάσημοι σχεδιαστές παρουσίασαν πολλά ακόμη είδη τσάντας που αφήνουν τα χέρια ελεύθερα. Κάποιες από αυτές είναι κομψές και ευκολοφόρετες, ενώ δεν λείπουν και οι πιο extreme επιλογές όπως η τσάντα μπότα.

Σκληρές τσάντες σε σχήμα κουτιού, στρογγυλές, πουγκιά και βαρελάκια

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (4)

Όσον αφορά αφορά τα κορυφαία σχήματα στις τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020, αυτές που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτή τη σεζόν είναι οι σκληρές. Όντας τετράγωνες ή έχοντας σχήμα κουτιού οι box – cube bags, όπως αλλιώς λέγονται, αποτελούν μια όμορφη λύση για να προστατεύσετε με στυλ τα υπάρχοντα σας από θραύση.

Από εκεί και πέρα, οι ιδιαίτερες κυκλικές τσάντες θα παραμείνουν και αυτή τη σεζόν στην κορυφή. Είναι πρωτότυπες, κομψές και κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Τα κλασσικά και διαχρονικά πουγκιά, όπως και τα βαρελάκια θα είναι επίσης μια πολύ μοντέρνα επιλογή για την περίοδο αυτή. Είναι πολύ πρακτικά και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, ανάλογα με το μέγεθος και το στυλ τους. Κάποια σχέδια είναι φτιαγμένα από δέρμα ή σουέτ, ενώ δεν λείπουν και εκείνα που είναι πλαστικά ή γούνινα.

Περίεργα σχήματα στις τσάντες όπως ακορντεόν, ζώα και άλλα διάφορα

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (5)

Για τις πιο ξεχωριστές σας εμφανίσεις, μια τσάντα σε ασυνήθιστο σχήμα είναι must για τη σεζόν. Είτε πρόκειται για ένα ακορντεόν ή για κάποιο ζώο, η τσάντα αυτή μπορεί να δώσει στο ντύσιμο μια εντελώς διαφορετική νότα και να τραβήξει τα βλέμματα.

Επομένως, μια τσάντα δεν χρειάζεται να έχει κλασσικό σχήμα αυτό το Φθινόπωρο / Χειμώνα για να είναι trendy και στυλάτη. Μπορεί να μοιάζει με οτιδήποτε σας έρθει στο μυαλό και να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Καπιτονέ δερμάτινες τσάντες και φουσκωτές τύπου μαξιλαριού

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (6)

Το καπιτονέ σχέδιο στις τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 θα αποτελέσει κορυφαία τάση. Θα το δούμε να κοσμεί τόσο τις δερμάτινες, όσο και τις φουσκωτές τύπου μαξιλαριού τσάντες. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη ραφή στο δέρμα που έχει συνδυαστεί με την πολυτέλεια και τα εντυπωσιακά Gucci, Chanel κλπ αξεσουάρ.

Επενδύστε λοιπόν κι εσείς σε αυτό το μοντέρνο και στυλάτο σχέδιο τσάντας και κάντε κομψές φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες εμφανίσεις.

Τσάντες γιατρού για το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνα

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (7)

Ένα από τα top fashion trends της σεζόν είναι οι ρετρό μεγάλες τσάντες με φλατ πάτο και μεταλλικό περίγραμμα που θυμίζουν γιατρούς της παλιάς εποχής. Είναι ιδανικές για τις καθημερινές δραστηρίοτητες μιας γυναίκας που λατρεύει το vintage look και επιλέγει να το ακολουθήσει στο ντύσιμο της.

Αν λοιπόν σας εκφράζει αυτό το στυλ, τότε επενδύστε σε μια δερμάτινη ή κροκό τσάντα τέτοιου είδους και θα εντυπωσιάσετε με την κομψότητα και το στυλ σας.

Μεγάλες tote τσάντες, καθώς και hobo ή slouchy bags

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (8)

Οι δημοφιλείς και διαχρονικές tote και hobo τσάντες θα παραμείνουν στην κορυφή και αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για δυο είδη που λατρεύουν οι γυναίκες κάθε ηλικίας για τις καθημερινές τους εμφανίσεις, αφού είναι ευρύχωρες και πρακτικές.

Μάλιστα οι tote bags, χάρη στο σχήμα τους, χρησιμοποιούνται πολλές φορές και στα ψώνια ή τα ταξίδια. Από την άλλη μεριά, οι hobo τσάντες που έχουν το σχήμα μισοφέγγαρου είναι συνήθως πιο μικρές και φοριούνται στη δουλειά, τη βόλτα ή τις βραδινές χαλαρές εξόδους.

Τέλος, οι slouchy bags θυμίζουν τα παπούτσια του Φθινοπώρου / Χειμώνα με το χαρακτηριστικό αυτό σούρωμα. Είναι συνήθως φτιαγμένες από μαλακό δέρμα, καθώς και από άλλα υλικά που μπορούν να διπλώσουν εύκολα.

Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες σουέτ τσάντες

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (9)

Το σουέτ είναι ένα από τα κατεξοχήν φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα υλικά που χρησιμοποιείται τόσο για πανωφόρια και παπούτσια, όσο και για τσάντες. Είναι μαλακό, χνουδωτό και αποπνέει την ζεστασιά που χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο του χρόνου.

Πρόκειται για ένα είδος δέρματος που ταιριάζει απόλυτα με τη μόδα των 70s που είναι must για τη σεζόν.

Τσάντες με αλυσίδα ιδανικές για κομψά φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα ντυσίματα

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (11)

Οι κομψές καθημερινές, αλλά κυρίως βραδινές τσάντες με αλυσίδα στο λουρί θα φορεθούν πολύ και αυτή την εποχή. Πρόκειται για ένα διαχρονικής αξίας αξεσουάρ που θα συνεχίσει και αυτό το Φθινόπωρο – Χειμώνα να αποτελεί κορυφαία επιλογή των γυναικών.

Τσάντες φτιαγμένες από απλό δέρμα, κροκό ή φιδιού στολισμένες με αλυσίδα θα απογειώσουν το ντύσιμο σας προσθέτοντας στυλ και λάμψη.

Κρόσσια, τρισδιάστατα λουλούδια, κλειδαριές και γούνα είναι βασικά διακοσμητικά στοιχεία στις τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (12)

Αν ψάχνετε για μια ξεχωριστή και διακοσμημένη τσάντα, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, επενδύστε στα κρόσσια, τα τρισδιάστατα λουλούδια, τις κλειδαριές – λουκέτα και τη γούνα. Αυτές είναι οι κορυφαίες επιλογές φέτος και θα τις δούμε να φοριούνται κατά κόρον.

Τα κρόσσια είναι ιδανικά για να δημιουργήσουν το εφέ κίνησης και να συγκεντρώσουν τα βλέμματα, ενώ τα φλοράλ στοιχεία θα προσθέσουν ένα πιο ρομαντικό και ρετρό ύφος. Από την άλλη μεριά, η γούνα είναι ένα δημοφιλές υλικό για την εποχή, αφού αποπνέει ζεστασιά και θα το δούμε να καλύπτει ολόκληρη ή ένα μέρος μιας φθινοπωρινής / χειμωνιάτικης τσάντας.

Τέλος, το ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο της κλειδαριάς και του λουκέτου μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στο στυλ, αλλά και στην προστασία των προσωπικών αντικειμένων σας.

Τσάντες με μπαλώματα για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (15)

Όπως και στη μόδα της σεζόν, έτσι και στις τσάντες θα επικρατήσει το εφέ των μπαλωμάτων. Διαφορετικά υλικά και prints ενώνονται μεταξύ τους δημιουργώντας ένα εντυπωσιακά και ιδιαίτερο αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει τις καθημερινές σας εμφανίσεις με πολύ ωραίο τρόπο.

Κάποια σχέδια στις τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 θα έχουν πιο ροκ – πανκ χαρακτήρα, ενώ δεν θα λείψουν και τα πιο avant garde.

Δίχρωμες τσάντες

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (16)

Οι τσάντες που παντρεύουν δυο διαφορετικά χρώματα δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό το Φθινόπωρο και το Χειμώνα στην κορυφή των τάσεων. Οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας θέλησαν να εισάγουν αυτή την απλή, αλλά εντυπωσιακή ιδέα στις τσάντες της σεζόν, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να προσθέσετε περισσότερο χρώμα στα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα ντυσίματα σας.

Γιατί λοιπόν να μην κρατήσετε αυτή την εποχή μια μοδάτη δίχρωμη τσάντα σε ασπρόμαυρο ή χρωματιστό μοτίβο;

Δέρμα φιδιού, κροκό και γενικότερα animal print σχέδια στις τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (13)

Τα animal print συνεχίζουν να έχουν την τιμητική τους και στις τσάντες αυτής της σεζόν. Επομένως, λεοπάρ, τιγρέ, ζεβρέ και άλλα μοτίβα ζώων θα κοσμήσουν κατά κόρον τόσο τα βραδινά, όσο και τα καθημερινά αξεσουάρ.

Εξέχουσα θέση όμως έχουν τα κροκό και φιδέ δέρματα, τα οποία θα δούμε σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Μπορεί να καλύπτουν ολόκληρη την τσάντα ή να αποτελούν ένα μέρος αυτής. Και στις δυο περιπτώσεις το τελικό αποτέλεσμα είναι κομψό, πολυτελές και άκρως μοδάτο.

Καρό και houndtooth prints στις τσάντες της σεζόν

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (14)

Όμορφα και διαχρονικά φθινοπωρινά / χειμωνιάτικα prints είναι και το καρό ή το houndtooth. Θα τα δούμε φέτος σε όλων των ειδών και μεγεθών τις τσάντες.

Πιο συγκεκριμένα, το καρό και ιδιαίτερα το check pattern, είναι ένα μοτίβο που μπορεί κάλλιστα να φορεθεί σε κάθε περίσταση, όσο επίσημη κι αν είναι. Από την άλλη μεριά, το houndtooth είναι λίγο πιο casual, αλλά εξίσου εντυπωσιακό.

Αστραφτερές τσάντες σε χρυσό χρώμα ή διακοσμημένες με στρας

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (17)

Για τις βραδινές εμφανίσεις σας ή σε περιπτώσεις που θέλετε να λάμψετε, οι χρυσές τσάντες, αλλά και οι διακοσμημένες με στρας αποτελούν την πιο μοντέρνα επιλογή. Έχουν ένα glamorous και πολυτελές ύφος που μπορεί να απογειώσει ακόμη και το πιο απλό – μονόχρωμο φθινοπωρινό / χειμωνιάτικο ντύσιμο.

Επενδύστε λοιπόν σε μια αστραφτερή τσάντα και χαρίστε στις βραδινές σας εμφανίσεις τη λάμψη που χρειάζονται.

Νέον χρώματα στις τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (18)

Αν και σε γενικές γραμμές τα έντονα νέον χρώματα παραπέμπουν σε καλοκαίρι, οι διάσημοι σχεδιαστές θέλησαν να παρατείνουν την παρουσία τους και στις τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020. Πρόκειται για μια έντονη και παιχνιδιάρικη ιδέα που θα δώσει χρώμα στον μουντό καιρό της εποχής.

Γιατί λοιπόν να μην τολμήσετε κι εσείς να προσθέσετε μια πιο χαρούμενη νότα στα σκούρα σύνολα σας; Η πιο εύκολη επιλογή είναι με ένα χρωματιστό αξεσουάρ, όπως η τσάντα σας σύμφωνα με το beautetinkyriaki.

Οι διάφανες τσάντες παραμένουν στην κορυφή και το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνα

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (19)

Μια ακόμη τάση που έχουμε δει κατά κόρον τις τελευταίες σεζόν στις τσάντες είναι οι διάφανες – see through.

Είναι αρκετά ιδιαίτερες σε όψη, αφού αποκαλύπτουν όσα κρύβονται μέσα στην τσάντα σας. Αυτό όμως δεν τις κάνει ανεπιθύμητες. Κάθε άλλο, οι διάσημοι σχεδιαστές πιστεύουν πως το στυλ αυτό έχει αγαπηθεί πολύ από όλες μας και θεώρησαν πως δεν πρέπει να λείπει ούτε από τις πιο hot τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ