Μπιαρίτζ: H πόλη του Summit των G7 ειναι αρχοντική & σικ, προορισμός των σέρφερς αλά και της αριστοκρατίας…(φωτό)

Αρχοντική & σικ προορισμός των σερφερς αλλα και της αριστοκρατίας. Αλλοτε την λένε η νέα Ριβιέρα, άλλοτε την επονομάζουν Καλιφόρνια της Ευρώπης.

Το Μπιαρίτζ, η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του σέρφινγκ γεμίζει με κόσμο τα καλοκαίρια με διάσημους και σέρφερς απ’ όλο τον κόσμο, επιβλητικά ,ιστορικά κτίρια δημιουργούν ατμόσφαιρα που συνδυάζει υπέροχα το χθες με το σήμερα.

 

 

 Το κοσμικό γαλλικό θερέτρο στα σύνορα με την Ισπανία εχει απέραντες μεγάλες αμμώδεις παραλίες πάνω στον Ατλαντικό ενώ όντας γειτόνισα με τους Βάσκους καταπλήσσει και με την κουζίνα της.

 

 

Η Μαντόνα ήταν εκεί με το τελευταίο της γαλλικό αμόρετο 2016 ενώ η αυτοκράτειρα Ευγενία εμεινε στο παλάτι που της έχτισε ο Ναπολέων Γ΄ το Hotel du Palais το 1854 (ως θερινή κατοικία τότε)

 

Εδω συσκέπτονται οι ηγέτες του G7 στο εντυπωσιακό οίκημα με απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα, δίπλα από το Casino Barriere Bellevue.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

non mais laissez moi . . . . . #biarritz#memories#july#copines #weekend#landscape_love #travel#landscapephotography #ocean#beach#paysbasque #southwest#plusbelleregiondefrance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lili (@lil_lmo) στις

 

 

 

 

 

Οποιος το επισκεφθεί ας πάει στο Rocher de la Vierge, ενα βράχο με το άγαλμα της Παναγίας στην κορυφή, το σύμβολο της πόλης ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Gateau Basque με κρέμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ