Κέιτ Μίντλετον VS βασίλισσα Ελισάβετ - Η νεαρή με υπερσυντηρητικό look - η 93χρονη μονάρχης με έξαλλο φούξια (φώτο)

Επέλεξε ένα κομψό αλλά υπερβολικά αυστηρό για την ηλικία της look

Λίγο πριν ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σαρλότ επιστρέψουν στο σχολείο που ανοίγει το Σεπτέμβρη, η Κέιτ Μίντλετον , ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο κάστρο του Μπαλμόραλ , στη Σκωτία, εκεί που βρίσκεται όλο το καλοκαίρι η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Την Κυριακή το πρωί η δούκισσα του Κέιμπριτζ συνόδευσε την βασίλισσα Ελισάβετ στην εκκλησία. Για την κυριακάτικη λειτουργία επέλεξε ένα κομψό αλλά υπερβολικά αυστηρό για την ηλικία της σύνολο. Φόρεσε ένα σκούρο μπλε φόρεμα  Michael Kors και ασορτί μαντό.

Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε ένα χαμηλό σινιόν και φορούσε μαύρο μπερέ και πολύ διακριτικά σκουλαρίκια.

Σε αντίθεση με την νεαρή Κέιτ Μίντλετον η  βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε για την περίσταση ένα ζωηρό και μοδάτο φούξια ταγιέρ με ασορτί καπέλο, αναφέρει το town and country mag.com

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, ήταν επίσης υπέρκομψος με σκούρο μπλε κουστούμι και κόκκινη γραβάτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ κέρδισαν πολλά θετικά σχόλια, αφού για την επίσκεψη τους στη θερινή κατοικία της βασίλισσας, επέλεξαν να ταξιδέψουν με πτήση της γραμμής με φθηνό εισιτήριο και συνεπιβάτες κοινούς θνητούς.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ