Όταν λέμε σικ αυτό εννοούμε: Με μπλέιζερ και loafers το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας επισκέπτεται τον μπαμπά στο νοσοκομείο (φώτο)

Άψογο casual chic look

Ο βασιλιάς  της Ισπανίας , Χουάν Κάρλος  Α΄ αναρρώνει ύστερα από τριπλό  bypass στο οποίο υπεβλήθη με επιτυχία το Σάββατο, στο νοσοκομείο Quirónsalud  στη Μαδρίτη. 

Ο 81χρονος πρώην μονάρχης, ο οποίος διατήρησε τον τίτλο του βασιλιά  μετά την παραίτησή του το 2014, βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η εξέλιξη της υγείας του είναι πολύ ικανοποιητική σύμφωνα με τους γιατρούς.

 Η σύζυγός του, η Βασίλισσα Σοφία, τον επισκέφτηκε μετά από τη χειρουργική επέμβαση και υπογράμμισε την αίσθηση του χιούμορ του, στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους: «Ποτέ δεν  χάνει το χιούμορ του», δήλωσε η βασίλισσα Σοφία σύμφωνα με την El Pais.

Ο Βασιλιάς Φίλιππος της Ισπανίας επίσης επισκέφτηκε τον πατέρα του μαζί με τη σύζυγο του βασίλισσα Λετίσια. Οι δυό τους δήλωσαν ότι παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην ανάρρωση μετά από μία δύσκολη επέμβαση, έκανε αστεία μαζί τους.

Η βασίλισσα Λετίσια είπε ότι ο Χουάν Κάρλος είναι πολύ γενναίος και δήλωσε ότι οι εγγονές του Ελεονώρα και Σοφία θα τον επισκεφτούν τις επόμενες ημέρες. 

 

 

Το βασιλικό ζευγάρι στην επίσκεψη του στο νοσοκομείο ήταν κομψότατο . Ο βασιλιάς Φίλιππος επέλεξε άσπρο παντελόνι, ανοικτό γκρι σακάκι και μαύρο πουκάμισο και η βασίλισσα Λετίσια φόρεσε μπλε παντελόνι, μπλε πουά πουκάμισο και άσπρο σακάκι.

Και οι δύο συνδύασαν την casual chic εμφάνιση τους με μπλε loafers.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ