Κάλλια Ελευθερίου: Ποια είναι η νέα, ωραία & φιλόζωη συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα στο ΣΚΑΙ; (φώτο)

Την γνωρίσαμε στην εκπομπή "Θαλασσόλυκοι", του ΣΚΑΙ

Ο Αύγουστος βαίνει προς το τέλος του και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ετοιμάζονται πυρετωδώς για το νέο πρόγραμμα. Τη νέα σεζόν στον "αέρα" του ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του θα μας κρατάνε συντροφιά τα μεσημέρια με την εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα".

Στη δημοσιογραφική ομάδα του παρουσιαστή θα είναι η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίη Σκορδά και θα αναλάβει χρέη αρχισυντάκτριας, η Κατερίνα Γκαγκάκη,  η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ένα νέο πρόσωπο η Κάλλια Ελευθερίου.

Η όμορφη ξανθιά Κάλλια Ελευθερίου είναι ένα φρέσκο πρόσωπο που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που βγήκε στο "γυαλί". Εδώ στην Ελλάδα την πρωτοείδαμε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, "Θαλασσόλυκοι".

 Μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Γιάννη Αποστολάκη γύρισαν τα πιο απόμακρα ελληνικά νησιά και όχι μόνον, ζώντας μια μοναδική εμπειρία. Κορίτσι που αγαπά την περιπέτεια , τη φύση και τα ζώα η Κάλλια, θα έλεγε κανείς πως αυτή η εκπομπή ήταν "κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα της.

Πριν από τη συμμετοχή της στους "Θαλασσόλυκους" , η Κάλλια Ελευθερίου είχε εμφανιστεί σε πολλές εκπομπές στην κυπριακή τηλεόραση.

Η Κύπρια καλλονή παρουσιάστρια είναι ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα της κυπριακής Showbiz, και έχοντας εκατομμύρια ακόλουθους και έναν πολύ προσεγμένο λογαριασμό στο Instagram έχει χαρακτηριστεί από πολλούς "influencer".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θαλασσόλυκοι s2: Στο αυριανό επεισόδιο, κάνουμε βόλτες με τα άλογα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalia Eleftheriou ? (@elkalia) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Concept: Όχι! Δεν έπεσα! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalia Eleftheriou ? (@elkalia) στις

Η Κάλλια Ελευθερίου αγαπά πάρα πολύ τα ζώα και έχει δεκάδες τετράποδους φίλους. Μάλιστα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλάκια και πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στον λογαριασμό της με πρωταγωνιστές τους χαριτωμένους φίλους της, στους οποίους δείχνει μεγάλη αγάπη και τρυφερότητα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ