Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020: Τα top χρώματα, σχέδια και σχήματα της σεζόν

Εσείς ποιο θα κάνετε; 

Όπως κάθε εποχή, έτσι και το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνας φέρνει νέες τάσεις που θα ανανεώσουν το στυλ μας. Πέρα όμως από την μόδα στα ρούχα, τα κουρέματα και κάθε άλλο τομέα της γυναικείας ομορφιάς, τα νύχια είναι ένα σημείο που κάθε γυναίκα λατρεύει να έχει πάντα περιποιημένο.

Είναι γνωστό άλλωστε πως ένα όμορφο μανικιούρ μπορεί από μόνο του να ανανεώσει την διάθεσή μας!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε τις κορυφαίες τάσεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα στα σχέδια νυχιών, αλλά και στα χρώματα μανό που θα φορεθούν περισσότερο.

 

Κορυφαία χρώματα για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 στα νύχια

Ανακαλύψτε τα top nail color trends για τη σεζόν αυτή και βάψτε τα νύχια σας με μοντέρνα χρώματα. Πρόκειται για διαχρονικές επιλογές που θα συνεχίσουν και την περίοδο αυτή να βρίσκονται στην κορυφή. Δείτε τα και πάρτε ιδέες για το φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο μανικιούρ σας, σύμφωνα με όσα προτείνουν οι ειδικοί.

Ουδέτερες κρεμώδεις nude αποχρώσεις μανό

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (1)

Μια χρωματική γκάμα που δεν λείπει ποτέ από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια είναι και οι nude αποχρώσεις. Οι ουδέτεροι αυτοί κρεμώδεις τόνοι στα μανό αποτελούν μια δημοφιλή και αγαπημένη επιλογή των γυναικών για κάθε περίσταση, χάρη στην διακριτική όψη που δίνουν στο μανικιούρ. Ταιριάζουν με ότι κι αν φορέσουμε και κάνουν τα νύχια μας να δείχνουν περιποιημένα και όμορφα χωρίς υπερβολές.

Επιλέξτε λοιπόν μπεζ, γκρι και γενικότερα ουδέτερους τόνους βερνικιών και δημιουργήστε όμορφα σχέδια νυχιών για το φετινό Φθινόπωρο και Χειμώνα.

Σκούρα κόκκινα και μπορντό νύχια

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (2)

Το κόκκινο χρώμα στα νύχια αποτελεί την πλέον σαγηνευτική και διαχρονική επιλογή για κάθε γυναίκα. Δημιουργήστε λοιπόν όμορφα και κομψά κόκκινα μανικιούρ σε όποιον τόνο και υφή σας αρέσει και κάντε μοδάτες εμφανίσεις που θα μαγέψουν τα πλήθη.

Οι πιο χαρακτηριστικές για την εποχή αποχρώσεις του κόκκινου θα είναι οι σκούρες και οι μπορντό, χωρίς αυτό να αποκλείει τα κατακόκκινα μανό.

Το διαχρονικό μαύρο βερνίκι στα νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (3)

Ένα ακόμη all time classic φθινοπωρινό και κυρίως χειμωνιάτικο χρώμα στα νύχια είναι το μαύρο. Το σκούρο αυτό μανό μπορεί να φορεθεί τόσο μόνο του, όσο και σε συνδυασμό με τα άλλα κορυφαία χρώματα στα νύχια για την εποχή.

Μάλιστα ταιριάζει εκπληκτικά με το κόκκινο, το οποίο μπορεί να του προσθέσει το χρώμα που λείπει. Από την άλλη, αν απλά θέλετε να δώσετε λάμψη στο μαύρο μανικιούρ σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βερνίκι με γκλίτερ σε όποια απόχρωση προτιμάτε. Οι πιο δημοφιλείς είναι το χρυσό και το ασημί.

Αστραφτερά φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα μανικιούρ με γκλίτερ

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (4)

Ένα μανό που δεν μπορεί να λείπει από καμία λίστα με τα top nail colors είναι το glitter.

Πρόκειται για την πιο απλή επιλογή για εύκολα nail art που μπορείτε να κάνετε ακόμη και μόνη σας στο σπίτι. Μια μικρή δόση χρυσόσκονης σε ένα ή περισσότερα δάχτυλα μπορεί να μεταμορφώσει και να απογειώσει το φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο μανικιούρ σας.

Top τάσεις για εντυπωσιακά σχέδια στα φετινά φθινοπωρινά / χειμωνιάτικα νύχια

Πέρα από τα κορυφαία χρώματα στα νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020, οι nail artists παρουσίασαν και τα σχέδια που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν. Όπως θα δείτε στην λίστα που ακολουθεί, υπήρξαν διαχρονικές προτάσεις για στυλάτα μανικιούρ, αλλά και κάποιες τάσεις που δεν αποτελούν συνηθισμένη επιλογή, όπως για παράδειγμα τα νύχια με γράμματα και μηνύματα.

Ρίξτε μια ματιά στις ιδέες για σχέδια νυχιών που προτείνουν οι ειδικοί για την περίοδο αυτή.

Φυσικό μανικιούρ και μίνιμαλ σχέδια στα νύχια είναι διαχρονικά τάση

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (5)

Οι τάσεις στα μανικιούρ έρχονται και φεύγουν, ωστόσο τα φυσικά και τα  μίνιμαλ σχέδια στα νύχια παραμένουν στην κορυφή των επιλογών μας και αυτή τη σεζόν.

Απλά nail art με γραμμές, πουά ή διακριτικά σχήματα θα είναι must αυτή την εποχή, ασχέτως με το χρώμα βάσης που θα χρησιμοποιηθεί.

Φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα ombre nails

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (6)

Ποιος είπε πως το όμπρε είναι μόνο καλοκαιρινό σχέδιο! Μπορεί εξίσου να δημιουργηθεί και με πιο σκούρες ή φθινοπωρινές αποχρώσεις ώστε να φορεθεί και αυτή την περίοδο.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν το λιγότερο δυο βερνίκια νυχιών και σχεδιάστε την διαβάθμιση χρώματος που σας αρέσει.

Το ανάποδο γαλλικό στα νύχια επιστρέφει για το Φθινόπωρο / Χειμώνα

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (7)

Αν και το γαλλικό στα νύχια αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές των γυναικών πολλά χρόνια τώρα, το ανάποδο του σχέδιο, γνωστό και ως half moon, είναι μια τάση που έρχεται και φεύγει.

Τα νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 επαναφέρουν το συγκεκριμένο σχέδιο στις top θέσεις, δίνοντας μας την ευκαιρία να παίξουμε με το μανικιούρ μας, ξεφεύγοντας από τα κλασσικά.

Πέρλες και άλλα τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία για στυλάτα μανικιούρ

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (8)

Οι πέρλες κάνουν δυναμικό come back στην μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020. Πρόκειται για ένα διακοσμητικό στοιχείο που προσδίδει τον ρομαντισμό τόσο στα κοσμήματα, όσο και στα ρούχα της εποχής. Δεν γινόταν λοιπόν να λείπουν από την διακόσμηση των νυχιών.

Είναι ιδανικά γιανυφικά νύχια,  όπως και για άλλες περιστάσεις. Η χρήση τους προσθέτει στο μανικιούρ μια διακριτική πολυτέλεια.

Εξίσου ωραία είναι βέβαια και τα υπόλοιπα διακοσμητικά όπως στρας, μεταλλικά σχήματα και αυτοκόλλητες ταινίες που θα απογειώσουν πολύ εύκολα ένα φθινοπωρινό / χειμωνιάτικο σχέδιο νυχιών.

Νύχια με γράμματα και μηνύματα

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (9)

Μια από τις ιδιαίτερες τάσεις στα νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 που ξεχώρισε είναι και τα γράμματα. Πολλοί ήταν οι nail artists που θέλησαν να αποδώσουν κάποιο μήνυμα μέσα από το μανικιούρ τους. Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Πρόκειται για ένα σχέδιο νυχιών που χρειάζεται υπομονή για να δημιουργηθεί, καθώς και την ευχέρεια να ζωγραφίσετε – γράψετε ότι θέλετε πάνω στην επιφάνεια ενός νυχιού χρησιμοποιώντας ένα πινέλο.

Βέβαια στα καταστήματα με είδη μανικιούρ μπορείτε να βρείτε και έτοιμα αυτοκόλλητα γράμματα σε μεγάλη ποικιλία γραμματοσειρών, κάνοντας έτσι το σχέδιο αυτό πολύ πιο γρήγορα.

Ψεύτικα νύχια και για το φθινοπωρινό – χειμωνιάτικο μανικιούρ

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (10)

Αν πάλι σας αρέσουν τα περίτεχνα σχέδια, αλλά δεν μπορείτε να τα κάνετε μόνη σας, μην ανησυχείτε! Υπάρχει η λύση των ψεύτικων νυχιών, τα οποία θα αποτελέσουν top nail trend για τη σεζόν. Βρείτε λοιπόν ένα σετ όμορφων press on nails, όπως αποκαλούνται, και εφαρμόστε το γρήγορα και εύκολα. Το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό!

Τα σχήματα και μήκη νυχιών που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2019/2020

Στις πασαρέλες είδαμε πολλά διαφορετικά σχήματα και μήκη νυχιών, ωστόσο κάποια από αυτά έκαναν ξεκάθαρα αισθητή την παρουσία τους, γεγονός που τα κατέστησε και ως τάσεις για τη σεζόν. Ποια είναι λοιπόν τα σχήματα που προτείνουν οι ειδικοί στα νύχια για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα; Η λίστα που ακολουθεί θα σας κατατοπίσει.

Κοντά και φυσικά στρογγυλά ή οβάλ νύχια

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (13)

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 ήταν ξεκάθαρα τα φυσικά οβάλ νύχια σε κοντό μήκος. Πρόκειται για ένα εύχρηστο από πολλές απόψεις σχήμα, καθώς το μικρό του μήκος, αλλά και η στρογγυλεμένη τους άκρη, μειώνουν την πιθανότητα σπασίματος και δεν εμποδίζουν καθόλου στις κινήσεις.

Αντίστοιχα trendy θα είναι και τα στρογγυλά που είναι επίσης πολύ πρακτικά.

Αμυγδαλωτά νύχια μεσαίου μήκος

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (11)

Δεν κάνει μεγάλη έκπληξη το γεγονός πως τα αμυγδαλωτά νύχια  βρίσκονται και πάλι στην κορυφή. Ο λόγος είναι πως πρόκειται για ένα πρακτικό, κομψό και συνηθισμένο σχήμα νυχιών που έχει αγαπηθεί πολύ. Το μεσαίο τους μήκος δίνει ακριβώς την επιφάνεια του νυχιού που είναι απαραίτητη για εντυπωσιακά σχέδια μανικιούρ.

Νύχια μεσαίου μήκους με σχήμα coffin ή ballerina

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (14)

Αν προτιμάτε τα πιο ιδιαίτερα σχήματα, τότε οι nail artists σύμφωνα με το beautetinkyriaki  προτείνουν τα μεσαίου μήκους coffin και ballerina νύχια. Λιμάρετε τα λοιπόν σε αυτά τα σχήματα και απογειώστε τα με το κατάλληλο σχέδιο μανικιούρ σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής.

Μακριά νύχια στιλέτο

Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (12)

Ακόμη ένα ιδιαίτερο και όχι τόσο πρακτικό σχήμα νυχιών που έκανε αισθητή την παρουσία του στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας είναι το μακρύ στιλέτο. Εντυπωσιακό μεν, αλλά πολύ ευάλωτο στην θραύση. Εσείς θα το τολμούσατε;

Αυτές ήταν λοιπόν οι κυρίαρχες τάσεις στα Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020. Πάρτε έμπνευση από τις αμέτρητες επιλογές που υπάρχουν, προσαρμόστε όσα προστάζει η μόδα στο προσωπικό σας γούστο και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ