Βουλευτής κατακεραυνώνει την Βασίλισσα Ελισάβετ για το Brexit: Δες τι συνέβη στον ξάδερφό σου Κων/νο τέως Βασιλιά της Ελλάδος

Η οργή που προκάλεσε η απόφαση του Μπόρις Τζόνσον να κλείσει τη Βουλή στη Βρετανία για να μην αποτραπεί το Brexit, έχει αποδέκτη και την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έδωσε την έγκρισή της.

Εξοργίζοντας τους πολιτικούς αντιπάλους του, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον αποφάσισε χθες να αναστείλει για πέντε εβδομάδες τις εργασίες του κοινοβουλίου, ένα γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να βυθιστεί η χώρα στη χειρότερη πολιτική κρίση της εδώ και δεκαετίες.

Η Ομιλία της Βασίλισσας, με την οποία εκκινεί η κοινοβουλευτική σύνοδος, θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου.

Η Βουλή των Κοινοτήτων θα σταματήσει να συνεδριάζει από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι την ημερομηνία αυτή. 

Η έγκριση της βασίλισσας Ελισάβετ στην απόφαση του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους Βρετανούς βουλευτές, κυρίως των Εργατικών.

Ο σάλος δεν άφησε στο απυρόβλητο ούτε την βασίλισσα Ελισάβετ, στην οποία επιτέθηκε μέσω twitter η βουλευτής των Εργατικών, Κέιτ Όσαμορ, η οποία, εφράζοντας έντονα την δυσαρέσκειά της για το κλείσιμο της Βουλής, ζητά να καταργηθεί η μοναρχία. Μάλιστα χρησιμοποίησε απειλητικό ύφος, χρησιμοποιώντας μάλιστα και το όνομα του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, ως παράδειγμα προς την Ελισάβετ!

Στην ανάρτησή της στο Twitter η Κέιτ Οσαμόρ αναφέρει χαρακτηριστικά:

 «Η βασίλισσα θα έπρεπε να δει τι συνέβη στον ξάδερφό της, πρώην βασιλιά της Ελλάδας, όταν επιτρέπεις ακροδεξιό πραξικόπημα. Κατάργηση της μοναρχίας!».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ