Ελ Φανινγκ: Μας κατέπληξε στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν - Ντύνεται σαν Πριγκίπισσα - Θα γίνει η νέα Σκάρλετ Γιόχανσον; (φωτό)

Μια πανέμορφη ηθοποιός... 

Την ξεχωρίσαμε στο φεστιβάλ Καννών με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, βλέποντας την όμως στην νέα ταινία του Γούντι Άλεν «Μια βροχερή μέρα στη Νέα Υόρκη» μας καθήλωσε με την ηθοποιία της. 

Μάλιστα μάθαμε ότι η Ελ Φάνινινγκ ήταν μόλις 19 ετών όταν  συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας.

Μας θύμισε το  ξεκίνημα της No 1  σήμερα ηθοποιού του Χόλιγουντ της  Σκάρλετ Γιόχανσον και της  πιο ακριβοπληρωμένης σήμερα σύμφωνα και με το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Forbes.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον  άρχισε και εκείνη την καριέρα της στην περίφημη και για πολλούς καλύτερη όλων των εποχών ταινία του Γούντι Άλεν το Match Point.

Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα ο Γούντι Άλεν αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε μία από τις κόρες που μεγάλωνε με την Μία Φάροου τότε γυναίκα του.

Ενώ ως  γνωστόν εδώ και 25 χρόνια είναι παντρεμένος με μία άλλη από τις κόρες του με την Φάροου, την Σουν Γι Πρεβέν με την οποία ερωτεύτηκε όταν ακόμα εκείνη ήταν 22 ετών ή και μικρότερη. 

Έτσι ο κόσμος  το κινηματογράφου  μετά το ξέσπασμα, του πολύ δικαιολογημένου  κινήματος #me too  βλέπει με μεγάλη καχυποψία τον Γούντι Άλεν και τις επιλογές των νέων γυναικών πρωταγωνιστριών που κάνει. 
 
Μάλιστα αυτή η ταινία ακόμα δεν έχει προβληθεί στους αμερικανικούς κινηματογράφους. 

Δυστυχώς είναι μια πάρα πολύ ωραία ταινία την οποία είδα πρόσφατα στην Αθήνα  και να συμπληρώσω εδώ ότι ο πρωταγωνιστής προσέφερε  την αμοιβή από την ταινία αυτή σε τρεις οργανώσεις κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, της ενδοοικογενειακής βίας και της ΛΟΑΤ κοινότητας.

Σε ένδειξη υποστήριξης όσων κατηγορούν τον Γούντι Άλεν και πέρνοντας θέση απέναντι στον σκηνοθέτη του αφού πλέον πάρα πολλοί είναι ηθοποιοί που αποφεύγουν να παίζουν σε ταινίες του για τους παραπάνω λόγους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ