Όταν η Ελεονώρα Ζουγανέλη τραγουδάει ‘’Άλλη μια ήττα" - "Τα Kλειδιά’’ & ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος παίζει στο πιάνο, η βραδιά είναι μαγική (φωτό & βίντεο)

Μια μαγική βραδιά...

Εκείνη είναι πλέον η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς της, εκείνος είναι ένας τροβαδούρος της αγάπης ένας υπέρ ταλαντούχος πιανίστας ένας 35αρης μουσικός που μοιάζει τρυφερό παιδί.

 

 

Χθες το βράδυ μια μικρή παρέα ζήσαμε κάτω από τα αστέρια και κάτω από τα πεύκα μια μαγική καλοκαιρινή βραδιά...

Είναι το τέλος του καλοκαιριού, όπως είπε πολλές φορές από το μικρόφωνο η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Αυτή η petite - grande dame του ελληνικού τραγουδιού με τη φωνή στο DNA της αλλά και με εκείνο το σπιρτόζικό μυαλό του πατέρα της, του Γιάννη Ζουγανέλη ανεβαίνει στη σκηνή και επικοινωνεί με το κοινό της, που την λέει θεά της φωνάζει κι άλλο της ζητάει τα κλειδιά, τα Kλειδιά για μια βραδιά σχεδόν ποιητική.

 

 

 

Της ζητάει μουσική από τους άριστους μουσικούς της, καλό τραγούδι και εκείνη τραγουδάει μόνο καλά τραγούδια.

Ο συνδυασμός της δε, με αυτό τον τρυφερό, όμορφο και τόσο μα τόσο ταλαντούχο μουσικό τραγουδοποιό Γιάννη Χριστοδουλόπουλο είναι από εκείνες τις καλλιτεχνικές στιγμές που δεν πρέπει να χάνετε.

 

 

 

Στον πανέμορφο χώρο του δημοτικού κολυμβητηρίου της Ραφήνας πλάι στη θάλασσα και κάτω από τα πανύψηλα πυκνά και αμέτρητα πεύκα ανασάναμε: διασκεδάσαμε, ονειρευτήκαμε, νοσταλγήσαμε έρωτες , τραγουδήσαμε και χορέψαμε, ναι χορέψαμε δεν ξέρω αν μας είδαν από τη σκηνή αλλά εμείς εκεί πάνω στο γκαζόν χορέψαμε ικαριώτικo, έτσι αυθόρμητα.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος μπορεί να μην απόλαυσαν βουτιές στη θάλασσα αλλά με την περιοδεία τους, όλη η Ελλάδα, πήρε δύναμη και αναμνήσεις για το πιο δύσκολο χειμώνα από την συνάντησή τους πάνω στη σκηνή…

Προλαβαίνετε να τους δείτε σε μερικές ακόμη βραδιές εδώ: 

  • Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου // Αλεξανδρούπολη, Θέατρο Αλτιναλμάζη
  • Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου // Δράμα, Φαράγγι Πετρούσας
  • Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου // Θεσσαλονίκη, Θέατρο Δάσους
  • Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου // Ελευσίνα, Φεστιβάλ Αισχύλεια 2019
  • Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου // Λάρισα, Θέατρο Αλκαζάρ
  • Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου // Γιάννενα, Ιτς Καλέ
  • Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου// Πάτρα, Εργοστάσιο Τέχνης

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου // Λευκωσία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ