Θρήνος στην κηδεία της 14χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα - παρκ του Βόλου - Ανείπωτος πόνος για την μητέρα & τα αδέρφια της (βίντεο)

Ο πατέρας της κοπέλας δεν μπόρεσε να χαιρετήσει το παιδί του, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε από τον Βόλο στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Σεράινα, η οποία έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ στον Αλμυρό του Βόλου, είπαν συγγενείς και φίλοι την Τρίτη το πρωίστον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό .

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της ήταν η μητέρα και τα αδέλφια της 14χρονης, ενώ οι συμμαθητές της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. 

Ο πατέρας της κοπέλας δεν μπόρεσε να χαιρετήσει το παιδί του, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε από τον Βόλο στο νοσοκομείο της Λάρισας. 

Την ίδια ώρα συγκλονισμένος ήταν και ένας καθηγητής της στο σχολείο, ο οποίος θυμάται την ανυπομονησία της να επιστρέψει στα θρανία, όταν πριν από λίγες ημέρες την συνάντησε στον δρόμο.


Η οικογένεια θα κινηθεί δικαστικά

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά κατά πάντως υπεύθυνου, ενώ το πόρισμα των πραγματογνωμόνων αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ως αιτία θανάτου της κοπέλας αναφέρεται «κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κακώσεις στα κάτω άκρα». Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, δήλωσε «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η 13χρονη ήταν πολύ αγαπητή. Θα καλέσουμε ψυχολόγους να στηρίξουν τους συμμαθητές της», ανέφερε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ