Ανατριχιαστικό έγκλημα: 14χρονος σκότωσε όλη του την οικογένεια - 5 νεκροί & μία ομολογία

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του εγκλήματος

Ένα σοκαριστικό έγκλημα  διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Αλαμπάμα. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι αρχές ένα δεκατετράχρονο αγόρι σκότωσε τα πέντε μέλη της οικογένειας του, στο σπίτι τους και στη συνέχεια πέταξε το πιστόλι και κάλεσε την αστυνομία.

Ο έφηβος, αφού κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, «παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε τα πέντε μέλη της οικογένειάς του στην κατοικία τους»,ανακοίνωσε το  γραφείο του σερίφη της κομητείας Λάιμστοουν, που βρίσκεται στα σύνορα με το Τενεσί, νότια του Νάσβιλ.

Η αστυνομία ανέφερε ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου και πως άλλοι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι δύο τελευταίοι υπέκυψαν στα τραύματά τους τις επόμενες ώρες. Οι ερευνητές αναζητούν για να  εξετάσουν το όπλο του εγκλήματος  ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών, το οποίο ο δράστης είπε ότι πέταξε εκεί κοντά, διευκρίνισαν οι αρχές.

Οι αξωματικοί που έσπευσαν στο σπίτι για να ερευνήσουν την υπόθεση, ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα: αρχικά εντόπισαν νεκρούς έναν ενήλικο και δυο άτομα μικρότερης ηλικίας, καθώς και άλλα δυο άτομα βαριά τραυματισμένα.

Δεν έχει διευκρινιστεί πως έφτασε το όπλο στα χέρια του 14χρονου. 

Ο έφηβος δράστης ομολόγησε πως ήταν εκείνος που πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του, τη μητρία του και τα αδέρφια του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το κίνητρο που όπλισε το χέρι του, αναφέρει το Reuters.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ