Γερμανός φαν του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»,κέρδισε 1 εκατ. μετά από 15 χρόνια σκληρής προπόνησης (φωτό)

Δεν έχασε ούτε ένα από τα 1.407 επεισόδια. 

Ένας Γερμανός δικηγόρος που έχει περάσει τα τελευταία 15 χρόνια αναπαριστώντας στο κελάρι του επεισόδια του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», είπε πως το χόμπι του τον αποζημίωσε καθώς κέρδισε στ' αλήθεια το πολυπόθητο τηλεπαιχνίδι.

Ο 35χρονος Γιαν Στροχ στο υπόγειό του σπιτιού του στο Αμβούργο είχε εγκαταστήσει μέχρι και μηχανισμούς για ηχητικά εφέ και το κομφετί που πέφτει όταν κάποιος κερδίζει.

Για χρόνια έκανε αίτηση στο παιχνίδι, αλλά τον απέρριπταν. Τελικά, σύμφωνα με το fox news η αφοσίωσή του επιβραβεύθηκε. Τον κάλεσαν στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», τη Δευτέρα, και έφυγε από εκεί ως μεγάλος νικητής με ένα εκατομμύριο ευρώ!

Ο ίδιος είπε «Το γεγονός πως πέρασα σχεδόν 16 χρόνια αναπαριστώντας το σόου στην δική μου σκηνή, μαζί με το μπάζερ και τον ήχο από το καμπανάκι, σίγουρα μου έδωσε προβάδισμα. Φυσικά ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος, ειδικά έχοντας κάνει τόσες φορές αίτηση». 

Ο Στροχ αφού αποκάλυψε στον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού ότι δεν έχει χάσει ούτε ένα από τα 1.407 επεισόδια, στη συνέχεια κατάφερε να κερδίσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ