Οχάιο: Μητέρα πυροβόλησε την κόρη της- Η 18χρονη ήθελε να της κάνει έκπληξη & εκείνη την πέρασε για διαρρήκτη (βίντεο)

Όταν η μητέρα κατάλαβε ότι πυροβόλησε την κόρη της έπαθε σοκ

Μια μητέρα από το Οχάιο πυροβόλησε κατά λάθος την 18χρονη κόρη της. Η νεαρή φοιτήτρια  επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας απροειδοποίητα από το κολέγιο  για να κάνει έκπληξη στη μητέρα της και εκείνη την πέρασε για διαρρήκτη.

Η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε στο μπράτσο  καιαναρρώνει στο νοσοκομείο από την Παρασκεύη. Η αστυνομία του Οχάιο ανακοίνωσε ότι την Παρασκεύη δέχθηκε μία κλήση για πυροβολισμούς.

Η μητέρα, που έχει άδεια οπλοφορίας, βρισκόταν μόνη στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού όταν άκουσε "θόρυβο από την κουζίνα ή από την εξώπορτα", εξήγησε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Τζον Νόρμαν. "Καθώς είχε κοντά της ένα όπλο, άνοιξε πυρ εναντίον του προσώπου που μπήκε από την πόρτα", πρόσθεσε.

 

 

Η μητέρα υπέστη σοκ όταν κατάλαβε ότι είχε πυροβολήσει την κόρη της. Ο φίλος της 18χρονης δήλωσε ότι μόλις επέστρεψε από το κολέγιο και ήθελε να κάνει έκπληξη στην μητέρα της. Όταν η νεαρή κοπέλα μπήκε στο σπίτι εκείνος άκουσε έναν πυροβολισμό και μετά ένα ουρλιαχτό και μπήκε στο σπίτι για να βοηθήσει.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St. Elizabeth Youngstown του Οχάιο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τραύμα της, αναφέρει το Fox News

Η αστυνομία θα στείλει τον φάκελο της υπόθεσης στον εισαγγελέα, που θα αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη.

Στις ΗΠΑ η οπλοκατοχή είναι δικαίωμα εγγυημένο από το Σύνταγμα. Εκτιμάται ότι ένας στους τρεις ενήλικες κατέχει τουλάχιστον ένα όπλο. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Gun Violence, 1.112 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τις αρχές του έτους σε ατυχήματα με όπλα, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ