Story of the day: Πατέρας ξέχασε την κόρη του στο τρένο και τη βρήκε... 20 χρόνια μετά! (βίντεο)

Ιστορία βγαλμένη από ταινία! 

Ένα κοριτσάκι που είχε χαθεί σε τρένο όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών, βρήκε ξανά την οικογένειά της μετά από δύο… δεκαετίες!

Συγκεκριμένα ο πατέρας της την έχασε σε ένα τρένο όταν ήταν τεσσάρων ετών, καθώς τον πήρε ο ύπνος. 

Την 1η Οκτωβρίου του 1999 ο Βίκτορ ταξίδευε με το τρένο με την 4χρονη κόρη του. Όμως, τον πήρε ο ύπνος στο βαγόνι και όταν τον ξύπνησε ο σταθμάρχης, είδε έντρομος ότι το παιδί του είχε εξαφανιστεί.

Αμέσως πήγε στην αστυνομία αλλά όχι απλά δεν κατάφερε να εντοπίσει την κορούλα του αλλά θεωρήθηκε και ο ίδιος ύποπτος για τη δολοφονία της. 

Η Γιούλια Γκόρινα, η οποία είναι 24 ετών σήμερα, μεγάλωσε με θετούς γονείς αφού κατάφερε μυστηριωδώς να περάσει από τη Λευκορωσία στη Ρωσία, με αποτέλεσμα η πραγματική οικογένειά της να μην μπορεί να την βρει. 

Η 24χρονη αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να ταξιδέψει για να βρει την οικογένειά της, με την οποία έκαναν τεστ DNA για να σιγουρευτούν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

«Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους. Τόσο στους βιολογικούς, όσο και στους θετούς μου γονείς, σε αυτούς που με γέννησαν αλλά και σε αυτούς που με μεγάλωσαν» λέει η 24χρονη κοπέλα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ