Όταν σε λένε Nicky Hilton & παντρεύεσαι έναν Rothschild είσαι κάτι σαν "γαλαζοαίματη" του πλούτου - Τι φόρεσε το κορίτσι μας στο κάλεσμα; (φώτο)

Εντυπωσιακή στο πάρτι για την έναρξη της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ξεκίνησε και την Τετάρτη το βράδυ, το brand μόδας  Zimmerman που εδρεύει στην Αυστραλία έδωσε ένα μεγάλο δείπνο και πάρτι.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν η Nicky Hilton -Rothschild, που ανταπροκρίθηκε στο κάλεσμα για να γιορτάσει την έναρξη της εβδομάδας μόδας μαζί με τις αδερφές Nicky και Simone Zimmermann που ίδρυσαν την εταιρεία το 1991.

Η 35χρονη Nicky - Hilton Rothschild  φόρεσε ένα εντυπωσιακό μίνι animal print φόρεμα από τη συλλογή της εταιρείας. Η κληρονόμος των γνωστών ξενοδοχείων που είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία  James Rothschild, φόρεσε ένα φουλάρι για ζώνη στη μέση της, σπάζοντας έτσι τη "μονοτονία" του φορέματος που είχε ένα μεγάλο φιόγκο στο λαιμό.

Συνδύασε το ντύσιμο της με μπεζ ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ τα ξανθά μαλλιά της τα είχε χτενίσει σε χαλαρές μπούκλες. Την εμφάνιση της συμπλήρωσε ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

Η Nicky - Hilton Rothschild  τόνισε την μαυρισμένη της επιδερμίδα με ένα απαλό μακιγιάζ τονισμένο μόνο στα μάτια και με κόκκινο glossy κραγιόν.

Η Nicky παντρεύτηκε τον Rothschild  τον Ιούλιο του 2015 και έχουν μαζί δύο κόρες.

Πρόσφατα συνεργάστηκε με την εταιρεία French Sole New York σε μια συλλογή κομψών  γυναικείων παπουτσιών που σηματοδοτεί την πρώτη της "εισβολή" στο σχεδιασμό υποδημάτων, αναφέρει η Daily Mail.

 Η νεαρή κληρονόμος των ξενοδοχείων Hilton, έχει ήδη σχεδιάσει ρούχα, αξεσουάρ και τσάντες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ