Δέρμα, αρσενικό & παλιά δαντέλα για την Κέιτι Χολμς - Η σικ "total black" εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης (φώτο)

Σικ και λαμπερή στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη

Πριν από λίγο χώρισε με τον επί έξι χρόνια σύντροφο της Τζέιμι Φοξ, αλλά η Κέιτι Χόλμς δεν έχασε την διάθεση της για λαμπερές δημόσιες εμφανίσεις. Η γνωστή ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους στο πάρτι που έδωσε η εταιρεία Zimmerman , με την ευκαιρία της έναρξης της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη.

Η Κέιτι Χολμς εμφανίστηκε στο πάρτι με κομψότατο total black look. Φόρεσε ένα εντυπωσιακό μαύρο δαντελένιο φόρεμα με ασύμετρο τελείωμα , το οποίο συνδύασε με μαύρο σακάκι. Τα μαύρα δερμάτινα ψηλοτάκουνα μποτίνια της έδωσαν "ροκ ύφος" στην εμφάνιση της.

Η 40χρονη σταρ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα σφιχτό χαμηλό σινιόν,ενώ τόνισε τα μάτια της με μπλε σκιά. Η εμφάνισή της στο πάρτι έρχεται μετά την αποκάλυψή της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι θα ταξιδέψει στην Αυστραλία ως νέα  πρέσβειρα  των McDonalds για την τον ερχόμενο Νοέμβριο,, αναφέρει η Daily Mail.

«Είμαι περήφανη που θα είμαι η πρέσβειρα της McHappy Day για το 2019  και ανυπομονώ πραγματικά να πάω στην Αυστραλία για αυτό το σημαντικό γεγονός», δήλωσε η Κέιτι Χολμς.

Η McHappy Day συγκεντρώνει χρήματα  για τις φιλανθρωπικές δράσεις του Ronald McDonald House, που βοηθά οικογένειες με άρρωστα ή τραυματισμένα παιδιά να μείνουν  μαζί για όσο καιρό το παιδί χρειάζεται να υποβληθεί σε θεραπεία εκτός σπιτιού.

"Μπορώ να φανταστώ πόσο βοηθά αυτό στην ψυχολογία του παιδιού και πόσο μειώνει την αγωνία και τον πόνο της οικογένειας", συνέχισε η Κέιτι Χολμς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ