Ουάου! Η Τζένιφερ Λόπεζ με θεϊκή resort εμφάνιση, fedora καπέλο - Χεράκι -χεράκι με τον αρραβωνιαστικό Άλεξ Ροντρίγεζ στο Σαν Τροπέ (φώτο)

Η απόλυτη ντίβα με την απόλυτα σικ καλοκαιρινή εμφάνιση

Είναι μια αληθινή ντίβα και φαίνεται! Η Τζένιφερ Λόπεζ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή και απόλυτα σικ εμφάνιση της στα ψώνια της την Τετάρτη στο Σαν Τροπέ.

Χεράκι-χεράκι με τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγεζ η απόλυτη Λατίνα σταρ εντυπωσίασε με ολόσωμη nude λινή φόρμα με σορτσάκι, μεγάλο καπέλο fedora και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα πίσω, ενώ το διακριτικό μακιγιάζ της τόνιζε την μαυρισμένη από τις διακοπές επιδερμίδα της. Την εντυπωσιακή εμφάνιση της συμπλήρωσε ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι 'J-Lo'.

Εξίσου γοητευτικός και κομψός ήταν ο Άλεξ Ροντρίγεζ ντυμένος στα λευκά. Ο αγαπημένος της Τζένιφερ Λόπεζ προφύλαξε τα μάτια του από τον ήλιο με μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε τον Μάρτιο στις Μπαχάμες, πιο ερωτευμένο και λαμπερό από ποτέ, έκανε τις πολυτελείς αγορές του στο Σαν Τροπέ, αναφέρει η Daily Mail.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει δηλώσει ότι τα 50  της χρόνια είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής της

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ