Πάει γυρεύοντας η Μέγκαν Μαρκλ - Απάντησε αρνητικά σε πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ να πάει στο θερινό ανάκτορο στη Σκωτία

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πολύ απογοητευμένη από την "σνομπ" στάση της Μέγκαν να απορρίπτει διαρκώς τις προσκλήσεις της

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι κάνει ότι μπορεί  για να στρέφει τα "βέλη" της κοινής γνώμης εναντίον της. Μετά τα ταξίδια στην Ίμπιζα και στη Νότια Γαλλία με ιδιωτικά τζετ και τη διαμονή σε υπερπολυτελείς βίλες, η Δούκισσα του Σάσεξ και ο σύζυγος της πρίγκιπας  Χάρι αρνήθηκαν την πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ να την επισκεφτούν στην εξοχική της κατοικία στο Μπαλμόραλ .

Η βασίλισσα κάθε καλοκαίρι περνά ένα - δύο μήνες στο θερινό ανάκτορο στη Σκωτία και συνηθίζει να προσκαλεί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να την επισκεφτούν. Πριν από μερικές εβδομάδες η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκαναν τις διακοπές τους στο Μπαλμόραλ μαζί με τα τρία παιδιά τους, λίγο πριν η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Τζορτζ επιστρέψουν "στη βάση" τους για να πάνε στο σχολείο.

CAMBRIDGE

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, ο μικρός πρίγκιπας Λούι , η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Τζορτζ πέρασαν λίγο χρόνο με τη βασίλισσα Ελισάβετ , αλλά η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αρνήθηκαν την πρόσκληση της βασίλισσας με τη δικαιολογία ότι ο γιος τους Άρτσι είναι πολύ μικρός ακόμα για το ταξίδι.

queen

Μία πηγή κοντά στο παλάτι  σχολίασε: "Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν συμπεριέλαβαν στα σχέδια τους αυτό το καλοκαίρι την επίσκεψη στο Μπαλμόραλ, επειδή ο Άρτσι είναι πολύ μικρός. Είναι λίγο περίεργο καθώς η μικρή ηλικία του Άρτσι δεν τον εμπόδισε να πάει στην Ίμπιζα για μία εβδομάδα και στη συνέχεια να επισκεφτεί τον Έλτον Τζον στη Νότια Γαλλία".

archie harrison

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν πέρισι την εμπόδισε να πάει στο Μπαλμόραλ για να επισκεφτεί την βασίλισσα Ελισάβετ. Η βασιλική πηγή δήλωσε στην εφημερίδα "The Sun" ότι το ζευγάρι θα είχε υψηλή προστασία και δεν θα έμπαινε η ιδιωτική του ζωή θα μπει σε κίνδυνο, αναφέρει η Express.

Η βάπτιση του Χάρι, έγινε "κεκλεισμένων των θυρών" για να προστατέψουν ο δούκας και η  δούκισσα του Σάσεξ την ιδιωτική τους ζωή.

trooping the colour

"Αν η Μέγκαν και ο Χάρι επιθυμούν προστασία της ιδιωτικής τους ζωής ή υψηλή ασφάλεια - που αυτή ήταν η δικαιολογία του Χάρι για τις πτήσεις στην Ίμπιζα και στη Γαλλία με ιδιωτικά τζετ - τότε θα έπρεπε  να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει πιο ασφαλής και απρόσιτος στα "αδιάκριτα μάτια" προορισμός από την εξοχική κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Μπαλμόραλ", δήλωσε η βασιλική πηγή.

balmoral

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ το Μπαλμόραλ και η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πολύ απογοητευμένη από την "σνομπ" στάση της Μέγκαν να απορρίπτει διαρκώς τις προσκλήσεις της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ