Ο Μπραντ Πιτ στους "ανώνυμους αλκοολικούς" για 18 μήνες - "Μετά το διαζύγιο μου από την Αντζελίνα Τζολί άρχισα ... αποτοξίνωση" (φώτο-βίντεο)

Αποκαλύψεις για την μάχη του διάσημου ηθοποιού με το αλκόολ και τα ναρκωτικά

Αποφασισμένος να μην ξαναπιεί ποτέ στη ζωή του είναι ο Μπράντ Πιτ μετά το χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί. 

 

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ανακοινώθηκε ότι η Τζολί είχε καταθέσει διαζύγιο από τον Πιτ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2014, ενώ είχαν σχέση από το 2006 και έχουν μαζί έξι παιδιά. 

 

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού υπήρξαν δημοσιεύματα ότι ο σταρ του Χόλιγουντ αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ, ενώ υπήρξαν φήμες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν, για ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια μίας πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο. 



 

Σε νέα συνέντευξη στους The New York Times, ο Πιτ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει να πίνει ακριβώς εκείνη τη στιγμή της ζωής του. 

Οι ανώνυμοι αλκοολικοί με βοήθησαν να εκθέσω τις άσχημες πλευρές του εαυτού μου

 

«Ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι’ αυτό σταμάτησα το ποτό», είπε. Μάλιστα ο 55χρονος ηθοποιός πήρε περαιτέρω μέτρα, καθώς ξεκίνησε να παρακολουθεί συνεδρίες των ανώνυμων αλκοολικών για ενάμιση χρόνο. 

«Είχα ξεπεράσει κάθε όριο, γι’ αυτό και έπρεπε να το κόψω μαχαίρι» δήλωσε ο Μπραντ Πιτ προσθέτοντας: «Έπρεπε να σταματήσω να πίνω». 

Ο Πιτ εξέφρασε το θαυμασμό του για τους άνδρες με τους οποίους παρακολουθούσε τις συνεδρίες και την προθυμία τους να μιλήσουν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους. 

 

«Όλοι αυτοί οι άντρες κάθονταν σε έναν κύκλο και ήταν ανοιχτοί και ειλικρινείς με έναν τρόπο που δεν έχω ξανασυναντήσει», είπε., σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.



 

Ο Πιτ πρόσθεσε ότι το βρήκε «απελευθερωτικό» το να αποκαλύψει τις «άσχημες πλευρές» του σε μια ομάδα ξένων, και που μπορούσε να τους εμπιστευτεί όλους, ότι δεν θα μιλήσουν στα μέσα ενημέρωσης για τη συμμετοχή του στις συναντήσεις. 

«Έβλεπες όλους αυτούς τους άνδρες να κάθονται γύρω από έναν κύκλο και να είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς, με έναν τρόπο που δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ» όπως είπε. «Ήταν αυτός ο ασφαλής χώρος όπου κανείς δεν σε έκρινε, με αποτέλεσμα να μην κρίνεις κι εσύ τον εαυτό σου. Ήταν πραγματικά απελευθερωτικό να εκθέτεις έτσι τις άσχημες πλευρές του εαυτού σου. Έτσι βρίσκεις γιατρειά», δήλωσε ο Πιτ στους New York Times , σύμφωνα με το Hollywood Life.

Η μάχη με το αλκόολ και τα ναρκωτικά

Ο Μπραντ Πιτ δήλωσε στη συνέντευξη του στους New York Times, ότι  η ζωή του «δεν ήταν αυτό που έβλεπε ο κόσμος». Παρότι φαινόταν να έχει μία τέλεια ζωή με τον αρραβώνα του με την Γκουίνεθ Πάλτροου και τον γάμο του με την Τζένιφερ Άνιστον και τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες εκείνος πάλευε με τους δικούς του εφιάλτες.

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έδωσε μάχη μόνο με το αλκόολ αλλά και με τα ναρκωτικά.   Όπως είπε, έκανε χρήση μαριχουάνας μετά την απογείωση της δόξας του στο Χόλιγουντ.

«Την δεκαετία του ‘90, όλη αυτή η προσοχή με διέλυσε. Έγινα ένα είδος ερημίτη και απλά βυθίστηκα στην λήθη».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ