H Eλεονώρα Μελέτη νεράιδα του παραμυθιού στο νέο τρέιλερ της εκπομπής της που θα λέγεται ‘’Μεσάνυχτα’’

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αλλάζει όνομα...

Η Ελεονώρα Μελέτη, τη περσινή χρονιά κατάφερε να κάνει τη διαφορά με τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, στην τηλεοπτική της εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Έτσι λοιπόν, μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι επιστρέφει δυναμικά για μία νέα δημιουργική χρονιά. Το όνομα πλέον της εκπομπής της αλλάζει και θα λέγεται «Μεσάνυχτα».

Δείτε το παραμυθένιο trailer 

 

 

Το late night show της διάσημης παρουσιάστριας που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο την περυσινή σεζόν έρχεται ξανά στο πρόγραμμα του Alpha με ένα τρέιλερ εμπνευσμένο από τα παραμύθια που λατρέψαμε όταν ήμασταν παιδιά.

Η ίδια μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα έγραψε: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπης μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματαρα που ακούτε!) κ βέβαια την @pimif που συνέλαβε το concept! ❤️❤️❤️ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές... #latenight #latenightshow #tv #tvhostess #makeup #hair @thanosvogiatzis #styling @gpantele @irisleontariti thank u @alphatv ❤️thank u @michailydia ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπης μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ