Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: Οι νέες αφίξεις - 12 ονόματα που πρέπει να μάθετε πρώτες & οι δημιουργίες τους (φώτο)

Ποια είναι η νέα γενιά σχεδιαστών που θα παρουσιάσει τα ρούχα της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης;

Όλοι μας υπήρξαμε μία φορά στη ζωή μας "ο καινούργιος". Την πρώτη μέρα στο νέο σχολείο ή την πρώτη μέρα στην καινούργια δουλειά. Το ίδιο συμβαίνει για τους 12 σχεδιαστές ρούχων που παρουσιάζουν τα ρούχα τους για πρώτη φορά στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Οι δημιουργίες τους θα παρουσιαστούν στις πασαρέλες με κριτή ένα δύσκολο και απαιτητικό κοινό. Η νέα τάξη σχεδιαστών για το 2019 είναι έτοιμη να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ας δούμε ποιοι είναι

AKNVS by Christian Juul Nielsen

Αν γνωρίζετε ήδη τον Christian Juul Nielsen, υπάρχει ένας καλός λόγος: Είναι αυτός που σχεδίασε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ρούχα για τον οίκο Dior και τον οίκο Oscar De la Renta, πριν ξεκινήσει το Land of Distraction το 2017. Αυτή η συλλογή δεν υπάρχει πια αλλά ο Nielsen επανέρχεται με το AKNVS (a.k.a. “a canvas”) , που αντιπροσωπεύει το όραμα του για ένα νέο εμπορικό σήμα. Στην πρώτη σεζόν που παρουσιάστηκαν τα ρούχα του AKNVS μετράνε ήδη μία επιτυχία:

Το φόρεμα που φόρεσε η  ηθοποιός Κέιτ Μπόσγουορθ τον Ιούνιο.

Blancore

Blancore

Το σύνθημα τους είναι "ακούστε την εσωτερική σας φωνή", ή "αισθανθείτε Blancore" Δηλώνουν ότι η αποστολή τους είναι "ρούχα που είναι σαν το δέρμα , μέρος του ανθρώπινου σώματος". Δεν φαίνονται να πιστεύουν στα έντονα χρώματα όπως κόκκινο και πορτοκαλί , αλλά μερικές γυναίκες δεν τις πειράζει καθόλου αυτό. Τα ρούχα τους είναι τόσο κομψά και όμορφα που η επίδειξη τους στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης μάλλον θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Cie Denim

CieDenim-SS20-Look10

 Η Kelcie Schofield της Cie Denim, φιλοδοξεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες που θα παρουσιάσει στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Σε τι διαφέρουν τα τζιν της από τα άλλα; Είναι οικολογικά. Χρησιμοποιεί ένα νέο ύφασμα που χρειάζεται πολύ λιγότερο νερό για να φτιαχτεί και δημιουργεί λιγότερα απόβλητα.

Τα ρούχα της θα κερδίσουν τις εντυπώσεις; Θα το δούμε στις πασαρέλες.

Deveaux

Deveaux - Presentation - NYFW: Men's July 2017

Ο Tommy Ton πέρασε πολλά χρόνια αποθανατίζοντας τα καλύτερα Street Style παγκοσμίως. Πρόσφατα αποφάσισε να κάνει μία στροφή στην καριέρα του. Γιατί απλά να φωτογραφίζεις κομψούς ανθρώπους όταν μπορείς να τους δημιουργείς;

Την περασμένη σεζόν έκανε μία παρουσίαση με μοντέλα όλων των ηλικιών να περπατάνε σε έναν κύκλο πιασμένα χέρι- χέρι. Κέρδισε την προσοχή αρκετών συντακτών μόδας., Τώρα δοκιμάζεται στην "μεγάλη αρρένα" της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. Θα τα καταφέρει;.

Eliana Murargy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She acquired the certainty of the expansion of time by depth of emotion, range and infinite multiplicity of experience. #anaisnin #elianamurargy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELIANA MURARGY (@elianamurargy) στις

Μιλάει τέσσερις γλώσσες αλλά οι δημιουργίες της δεν χρειάζονται μετάφραση. Είναι ξεκάθαρα επηρεασμένες από την  "The Aje", την γυναικεία μορφή της αφρικανικής φυλής Yoruba. Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης η Murargy αποτίει φόρο τιμής στον ποταμό Osun, ο οποίος ρέει από τη Νιγηρία στον Ατλαντικό κόλπο της Γουινέας.

I Love Pretty

Μια φορά κι έναν καιρό, η σχεδιάστρια Xiaojuan Yang δημιούργησε το I Love Pretty, Ένα brand μόδας που παρουσιάζει πραγματικά κομψά και χαριτωμένα ρούχα. Η γεννημένη στη Σαγκάη δημιουργός ήταν έτοιμη να κάνει το ντεμπούτο της αυτή τη σεζόν μέχρι που η βίζα της ανακλήθηκε μυστηριωδώς από το αμερικανικό προξενείο στην Κίνα. Αλλά το Show πρέπει να συνεχιστεί και αυτό θα γίνει. Μόνο που η  Yang θα παρουσιάσει τις δημιουργίες της στην εβδομάδα μόδα της Νέας Υόρκης μέσω διαδικτύου.

Jahnkoy

Η Maria Kazakova είναι μία εικαστική καλλιτέχνης γεννημένη στο Μπρούκλιν με καταγωγή από τη Σιβηρία.  Η "ηλεκτρική" παρουσίασή της στην εβδομάδα ανδρικής μόδας ήταν μια γιγαντιαία παρέλαση χορευτών, μουσικών και ... ρώσικης κεντημένης streetwear.

Και ναι. παίρνει το χορηγούμενο από την Puma  σήμα της “whoa” και βγαίνει στην κεντρική σκηνή . Περιμένουμε ένα πάρτι και πολλούς τρόπους να φορέσουμε ένα hoodie, αναφέρει το αμερικάνικο Elle 

Kyle + Shahida

Η ηθοποιός  Kyle Richards  έρχεται στην Εβδομάδα Μόδας!  Δημιουργεί ένα νέο brand με τη βοήθεια της Shahida Clayton, της σχεδιάστριας που μπορεί να μετατρέψει τις ιδέες τηλεοπτικής σταρ σε ρούχα με ταχύτητα αστραπής, Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε στο κοινό της εβδομάδας μόδας τις πρωταγωνίστριες της σειράς The Real Housewives;

Laduma Ngxokolo

Η Ιταλία έχει τον Missoni. Η Γαλλία έχει τη Sonia Rykiel. Και η Νότια Αφρική έχει τα Maxhosa, το εμπορικό σήμα πλεκτών που δημιουργήθηκε από την Laduma Kgxokolo που αναμιγνύει τα παραδοσιακά σχέδια , σύμβολα και μοτίβα των ανθρώπων  της Xhosa και τα μετατρέπει σε πουλόβερ, φορέματα και άλλα. Χρησιμοποιώντας μοχέρ και μαλλί από την πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, η Ngxokolo στοχεύει να δημιουργήσει κομμάτια "κατάλληλα για όσους μένουν μένουν πιστοί στο  παραδοσιακό φόρεμα Amakrwala (τοπική ενδυμασία των Xhosa )  αλλά και για τους λάτρεις της παγκόσμιας μόδας. Κυρία Ngxokolo, η αποστολή σας πέτυχε!

Raisa Vanessa

Αυτές οι αδερφές ζουν στην Κωνσταντινούπολη, σπούδασαν στο Λονδίνο και γοητεύουν έναν μεγάλο αριθμό γυναικών που λατρεύουν τη μόδα παγκοσμίως. Ανάμεσα στις φαν των ρούχων που δημιουργούν  η Katy Perry και η Taylor Swift, που φόρεσε ένα βραδινό φόρεμα στο χρώμα της λεβάντας στα  Billboard Music Awards το Μάιο.

Self-Portrait

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perfect wedding attire. @zoeydeutch attended a wedding wearing our SHORT SLEEVE CHIFFON MIDI DRESS while a friend wore the TIERED FLORAL LACE PRINTED CHIFFON DRESS. So cute!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait) στις

Η γνωστή στην Βρετανία φίρμα άνοιξε το πρώτο κατάστημα της στο Σόχο και έρχεται για να κατακτήσει το αμερικάνικο κοινό στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Reese Cooper

Reese Cooper

Είναι 21 ετών, ζει στο Λος Άντζελες και έχει υπάρχουν τα ρούχα του στο SSENSE και στο Barney's. Αυτή είναι η ζωή του Reese Cooper, που γεννήθηκε στη Φλόριντα και μεγάλωσε στο Λονδίνο, όπου έμαθε μόνος του να ράβει υφάσματα που αγόραζε από μεγάλες αγορές και εργοστάσια.

Τώρα ο Cooper έρχεται στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και οι αγοραστές του όπως ο   Nick Jonas μπορούν να συγκρίνουν τα νέα σχέδια με τις παλιές δημιουργίες ενώ ασχολούνται με την πορεία του σχεδιαστή,

Shopbop

Shopbop

Όπως το ευρώ, το West Wing και το hit Crazy της Britney Spears, η Shopbop κλείνει τα 20 χρόνια της φέτος. Για να το γιορτάσει, ανοίγει ένα νέο χώρο λιανικής πώλησης με αποκλειστικές συνεργασίες, εκπληκτικούς καλεσμένους και την ανεκτίμητη ευκαιρία να δοκιμάσει την δυνατή τάση των ρούχων της στην πραγματική ζωή.

Όσοι βρεθούν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης θα μπορέσουν να απαντήσουν το ερώτημα: Η γοητεία των ρούχων της φίρμας παραμένει ίδια όπως την πρώτη στιγμή;

Social-Work

Social-Work

Η  Social-Work είναι μια νέα φίρμα αφοσιωμένη στην ηθική παραγωγή, τη ριζική διαφάνεια και τον διάλογο μεταξύ αγοραστών, σχεδιαστών και εργοστασίων. Τα ρούχα της απευθύνονται και στα δύο φύλα με το look-book να παρουσιάζει παντελόνια, hoodies, και πιολύχρωμα τζάκετ που μπορούν να φορεθούν και από  γυναίκες  και από άντρες. Δημιουργήθηκε από την κινέζικη Parsons grad Chenghui Zhang και παρουσιάζει εκπληκτικά ρούχα . Αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ