Συγκίνηση & κορυφαία στιγμή δύναμης! - Η 14χρονη Νεφέλη δεν μπορεί να μιλήσει αλλά τραγούδησε μαζί με την Πρωτοψάλτη (βίντεο)

Το θαύμα της μουσικής

Μία στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ έζησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και μαζί της όσοι παρουκολούθησαν τη συναυλία της στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου στην Κύπρο. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε για λίγο την θέση της στην 14χρονη Νεφάλη Αντωνίου, η οποία έχει γίνει γνωστή στην Κύπρο ως το κορίτσι που δεν μιλάει ωστόσο τραγουδάει. Η μικρή Νεφέλη ανέβηκε στη σκηνή, πήρε με αποφασιστικότητα το μικρόφωνο και ερμήνευσε μοναδικά το «Χειροκρότημα»

 Η Νεφέλη, δεν μιλάει, αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα εκ γενετής ενώ έχει υποστεί και εγκεφαλικό. Μάλιστα, είχε πέσει σε κώμα για πολλούς μήνες με λιγοστές πιθανότητες επιβίωσης. Εκείνες τις μέρες, η μητέρα της Νεφέλης έβαζε στην κόρη της τραγούδια της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, τα οποία καθώς φαίνεται το κορίτσι αγάπησε και τα έκανε "δικά του".

 

 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μοιράστηκε την συγκλονιστική στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους . 

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή......Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν .... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων ... δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ..... στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ....μόνο τραγουδάει .... Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους», έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Facebook.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ