31 μοντέρνες -φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης που θα δώσουν στο σπίτι σας κομψό στυλ & "cozy" ατμόσφαιρα (φώτο)

Στο κατώφλι της νέας εποχής μπορούμε να ανανεώσουμε το χώρο μας με στυλ και φινέτσα και να δώσουμε στο σπίτι μας ένα νέο ύφος 

Μπορεί ακόμα η θερμοκρασία να είναι σε υψηλά επίπεδα αλλά το φθινόπωρο είναι προ των πυλών. Στο κατώφλι της νέας εποχής μπορούμε να ανανεώσουμε το χώρο μας με στυλ και φινέτσα και να δώσουμε στο σπίτι μας ένα νέο ύφος και την απαραίτητη για την εποχή cozy ατμόσφαιρα.

Δεν χρειάζεται πολύς κόπος, ούτε πολλά χρήματα. Επιστρατεύστε τη φαντασία και το γούστο σας, κάντε όμορφους συνδυασμούς με σύμμαχο τα ζεστά χρώματα του φθινοπώρου και το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει εσάς και τους επισκέπτες σας.

Χρησιμοποιείστε υφάσματα σε όμορφα χρώματα για τους καναπέδες, επιλέξτε μαξιλάρια με εντυπωσιακά γεωμετρικά σχέδια, συνδυάστε λουλούδια, και φρούτα με κεριά, φτιάξτε όμορφες γωνίες επενδύοντας στην διαχρονική γοητεία του ασπρόμαυρου.

Το Elle Decor, ζήτησε από τους πιο γνωστούς διακοσμητές να του δώσουν ιδέες για την νέα εποχή και παρουσιάζει 31 εκπληκτικές προτάσεις για το σπίτι, το τραπέζι , τον κήπο που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας σε ναό της φινέτσας.

Πάρτε έμπνευση από τις τάσεις που παρουσιάζουν οι διακοσμητές, προσαρμόστε τες στο δικό σας γούστο και στις ανάγκες του χώρου σας και υποδεχθείτε τη νέα εποχή με "νέο αέρα".

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ