Νέα εβδομάδα και νέοι στόχοι - Τι λέει το ζώδιο σας;

Ημερήσιες προβλέψεις...

Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη δυναμισμό, πάθος αλλά και χρήμα! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, ευνοεί ουσιαστικά, κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού!

 

ΚΡΙΟΣ: Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε πράγματα που ξέρετε ότι δεν έχουν αξία. Να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αναπτύξετε σωστά κριτήρια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να θυμάστε πως η τόλμη είναι αρετή αλλά η βιασύνη ελάττωμα. Οι δυσκολίες στις συνεργασίες σας θα είναι εμφανείς και οι επαφές με τους συνεργάτες σας δε θα είναι τόσο στρωτές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαλλαγείτε από το στρες που έχετε, δημιουργώντας καινούριες συνθήκες εργασίας. Μην πανικοβάλλεστε στις οικονομικές δυσκολίες, γιατί θα κάνετε λάθη που οι άλλοι δύσκολα θα σας τα συγχωρήσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τσεκάρετε τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος. Αποφύγετε συνεργασίες με ισχυρογνώμονες ανθρώπους, γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

 

ΛΕΩΝ: Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά συμφέροντα, με προτεραιότητα σημαντικούς διακανονισμούς. Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε αυτά που σας ρωτούν, η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανταπόκριση που θα έχετε από το σύντροφό σας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ανταποδώστε το άνοιγμα της ψυχής του, με τρυφερότητα και αγάπη.

 

ΖΥΓΟΣ: Προσέχετε τις συνεργασίες σας και φροντίστε τα πάντα να είναι καθαρά. Βρείτε τρόπους να επεκτείνετε την εργασία σας και μην αφήσετε τα πάντα στην τύχη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν καλύτερες οικονομικές υποδομές. Θα νιώσετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις και να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε άμεσα εργασιακά θέματα που έχουν αναβληθεί εδώ και καιρό. Επωφεληθείτε από ορισμένες συνεργασίες σας και να είστε ευχαριστημένοι με αυτές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κατευθύνετε προσεκτικά τους στόχους σας σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Εκφράστε τον ψυχικό σας δυναμισμό σε άτομα που μπορούν να σας βάλουν σε μια διαδικασία θετικών σκέψεων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν. Κάντε αποδεκτές τις αδυναμίες σας, γιατί το να καταφέρετε τα ακατόρθωτα θα σας γίνει ασήκωτο φορτίο σύμφωνα με τον oroskopo

 

ΙΧΘΥΣ: Απαρνηθείτε αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας. Θα  αισθανθείτε πως είστε έτοιμοι να συναντήσετε τον εαυτό σας σε ανώδυνες διαδρομές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ