"Είναι σαν ψέμα -σα να έπεσε βόμβα στα πόδια μας" - Με συγκλονιστικά λόγια αποχαιρέτησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (βίντεο)

"Θέλω να τον ευχαριστήσω εκ μέρους όλων γιατί άγγιξε τις ζωές μας"

Η είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα , ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας από ανακοπή καρδιάς, έπεσε σαν "κεραυνός εν αιθρία" και σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από τον απρόσμενο θάνατο του σπουδαίου ερμηνευτή και τραγουδοποιού. Σύσσωμος ο πολιτικός και καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά με οδύνη, τον καλλιτέχνη  που μας χάρισε σπουδαία τραγούδια.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σκόρπισε ρίγη συγκίνησης μιλώντας για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

«Είναι σαν να είναι ψέμα, είναι σαν να έπεσε μια βόμβα στα ποδιά μας! Ίσως και τίτλο θα βάζαμε: Το αντίο μιας γενιάς! 

Για μένα είναι ο σημαντικός τραγουδοποιός της γενιάς μου, ταλαντούχος με  ξεχωριστή φωνή! Μας παρέσυρε όλα αυτά τα χρόνια σε υπέροχα μουσικά μονοπάτια, χωρίς ίχνος έπαρσης. Γλυκός, ευγενικός , διακριτικός και με  πάρα πολύ χιούμορ.

Θυμάμαι μια συναυλία που κάναμε μαζί για τον Μίκη Θεοδωράκη, το γέλιο που έγινε μέσα στο καμαρίνι ακόμα αντηχεί στα αυτιά μου!

Θέλω να τον ευχαριστώ εκ μέρους όλων, γιατί πραγματικά μας άγγιξε με τα τραγούδια του,  μας άγγιξε τις ζωές μας!», είπε μεταξύ άλλων η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ