Εντυπωσιακή η Νίκη Λυμπεράκη στην πρεμιέρα της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open (βίντεο)

Ντυμένη στα λευκά στην πρεμιέρα της , η Νίκη Λυμπεράκη έδωσε το στίγμα του καναλιού για την επόμενη χρονιά

 «Βλέπετε τις ειδήσεις των 19:00. Καλησπέρα σας, είμαι η Νίκη Λυμπεράκη», έτσι καλωσόρισε του τηλεθεατές του open, η γνωστή δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

Ντυμένη στα λευκά στην πρεμιέρα της , η Νίκη Λυμπεράκη έδωσε το στίγμα του καναλιού για την επόμενη χρονιά, μέσα από το πλήρως ανανεωμένο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων , του Open.

 Μια χρονιά γεμάτη με αποκλειστικά ρεπορτάζ από τους δημοσιογράφους του καναλιού, καυτό πολιτικό παρασκήνιο, συνεντεύξεις με κυβερνητικά στελέχη και πολιτικούς, καθώς και κάλυψη της διεθνούς επικαιρότητας.  

H Νίκη Λυμπεράκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2002, οπότε και άρχισε η επαγγελματική ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία, έως σήμερα, έχει εργασθεί σε σειρά ραδιοτηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο, αλλά και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.

Εργάστηκε στο κανάλι του ΣΚΑΪ από τον Δεκέμβριο του 2014, ενώ από τις αρχές του 2017 ανέλαβε την παρουσίαση του Κεντρικού Ραδιοφωνικού Μαγκαζίνο. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και γερμανικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ