Δολοφονία βιολόγου: Θύμα είχε καταγγείλει τον 27χρονο για επίθεση τον Μάιο - Τι είπαν πέντε γυναίκες που τον αναγνώρισαν (βίντεο)

Λίγες εβδομάδες πριν το έγκλημα...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 27χρονο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα Βιολόγο, Suzanne Eaton, στην Κρήτη.

Αποκαλύφθηκαν οι καταθέσεις των πέντε γυναικών που είχαν πέσει θύματα του φερόμενου ως δράστη.

Πρόκειται για μια Ελληνίδα και τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερες εργαζόμενες στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους οι τέσσερις  από τις καταγγέλλουσες ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Suzanne Eaton: "Συγνώμη" ψιθύρισε ο δράστης - Βίαζε την άτυχη γυναίκα ακόμα & νεκρή (βίντεο)

 

Η πέμπτη ισχυρίζεται  ότι ο νεαρός ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά. Το σοκαριστικό είναι ότι η Ελληνίδα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν το έγκλημα.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star  - Ξεκινάει στο 33ο λεπτό 

Όλες οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν όταν, με εντολή εισαγγελέα, δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου. 

Δείτε επίσης: Την χτύπησε με το αυτοκίνητο, την βίασε & τέλος την σκότωσε: Ο πιο φριχτός θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου από τον 27χρονο αγρότη

 

Το Star και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψε πως καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».

Ο νεαρός βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για την δολοφονία της Suzanne Eton. 

Κατηγορείται ότι τη βίασε τον περασμένο Ιούλιο και στη συνέχεια την έριξε σε σπηλιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ