Εβδομάδα μόδας Νέα Υόρκη: Ο Tom Ford & η καλοκαιρινή κολεξιόν 2020 - Άφησε εποχή (φώτο-βίντεο)

Η γυναίκα του Tom Ford είναι σέξι, δυναμική, και κομψή

Πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που με τις δημιουργίες που παρουσίασαν στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη εντυπωσίασαν. Αλλά η επίδειξη που οργάνωσε ο σχεδιαστής Tom Ford στο μετρό της αμερικάνικης μεγαλούπολης θα μείνει αξέχαστη.

Κατά καιρούς πολλοί σχειδαστές οργάνωσαν τα show τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μάλιστα έχουμε δει επιδείξεις να συνοδεύονται από πολυπληθείς ομάδες χορευτών ή καλλιτεχνών. Αλλά μόνο ο Tom Ford έκλεισε για μία ιδιωτική προβολή που θα μείνει στην ιστορία τον σταθμό του μετρό της Νέας Υόρκης.

H εντυπωσιακή επίδειξη ήταν η πρώτη που έδωσε ο διάσημος σχεδιαστής ως πρόεδρος της CFDA, θέση στην οποία διαδέχθηκε την Diane Von Furstenberg τον Ιούνιο. Μέσα από αυτή την επίδειξη ο Tom Ford θέλησε να  δώσει παγκόσμια εμβέλεια στην αμερικάνικη μόδα.

"Πιστεύω ότι η Αμερική είναι μια από τις πιο απομονωμένες χώρες στον κόσμο. Είμαστε πολύ εσωστρεφείς", δήλωσε ο Tom Ford στην Business of Fashion τον Μάρτιο. "Αυτό που χρειάζεται η αμερικανική μόδα είναι να γίνει πιο σχετική με τον  κόσμο,  είναι να σκεφτεί κανείς ότι δεν είναι απλά Αμερικανός αλλά πολίτης του κόσμου".

Ανάμεσα στους 180 επίσημους προσκεκλημένους στην επίδειξη πολλοί διάσημοι αστέρες όπως η Μάιλι Σάιρους, η  Ansel Elgort, ο Amber Valletta και ο Russell Westbrook. Παρούσα στην επίδειξη και η "σιδηρά κυρία" της Vogue Ανν Γουίντουρ.

Η κολεξιόν "Άνοιξη καλοκαίρι 2020" που παρουσιάσε ο Tom Ford στο μετρό της Νέας Υόρκης ήταν η καλύτερη που έχει δείξει ως τώρα. Η γυναίκα του Tom Ford είναι σέξι, δυναμική, και κομψή. Εντυπωσιακά σακάκια αφήνουν ακάλυπτο το δερμάτινο σουτιέν, αμάνικα μπλουζάκια από ακριβά υφάσματα, συνδυάζονται με στυλάτα παντελόνια, εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες.

Η vogue δημοσιεύει 43 φωτογραφίες με τις πιο εντυπωσιακές στιγμές στην πασαρέλα του Tom Ford.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ