Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της ημέρας, είναι και πάλι εδώ!

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Ώρα να μαζευτούμε! Το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Δία, μας δημιουργεί την εντύπωση ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, οδηγώντας μας σε λάθος συμπεριφορές και λάθος κινήσεις! Οι πιο προσεκτικοί οφείλουν να είναι τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τα τέλη της εβδομάδας να αναμένεις 1ο δεκαήμερο, που θα σε κάνει.. κελεπούρι και δεν «παίζει» να μην βρεις το άλλο σου μισό ή να βελτιώσεις την σχέση που έχεις ήδη! Εσύ του 2ου φλερτάρεις, ταξιδεύεις, επεκτείνεσαι ερωτικά και χορταίνεις κι άλλη, κι άλλη, κι άλλη τύχη!
Τα «ΜΗ»: 3ο ομορφαίνεις μεν, αλλά η δουλειά μονοπωλεί και πάλι το ενδιαφέρον σου… Χρόνος για ερωτοδουλειές, γιοκ!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος, κατακτήσεις, καλοπέραση, επιτυχίες, έρωτας, λάμψη, επίτευξη ερωτικών επιθυμιών και όλα τέλεια 2ο και 3ο δεκαήμερο! Τρέλανέ μας!
Τα «ΜΗ»: 1ο από τα τέλη της εβδομάδας ετοιμάσου για πολύ δουλειά και –please- λιγότερο φαί!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μπορεί η αρχή της εβδομάδας να είναι λίγο ρηχή, αλλά περνώντας οι μέρες, σου φέρει κατακτήσεις, ερωτικές ευκαιρίες και επιτυχίες, πάθος και λάμψη! Διασκέδασε το 1ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 3ο έχε το νου σου στον επαγγελματικό εφιάλτη που έρχεται και άσε τα ερωτικά… Εσύ πάλι του 2ου, βάλλεσαι από παντού βρε μαναράκι μου… Όλα αποδεικνύονται ψέματα, ουτοπίες και προδοσίες… Ξεγράφεις τον πρώην που είναι «αλλού» και γενικά, ένα λαθάκι κάνεις, με δεκάδες τιμωρίες το πληρώνεις… Προετοιμάσου…            

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, το καλό νέο που περίμενες τόσο καιρό (ή το μήνυμα-τηλεφώνημα) ήρθε! Και μάλιστα με τον πιο παθιασμένο και καυτό τρόπο! Ευχαριστήσου το και αξιοποίησε το με τον πιο eroticτρόπο!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, αν θες πάρε-δώσε, το τέλος της εβδομάδας, θα σου δώσει μία ευκαιρία! Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη ερωτική, δεν το βλέπω προς το παρόν!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Διασκέδαση, ερωτική τύχη, επιτυχίες συναισθηματικές, πάθος και κατακτήσεις είναι εδώ για σένα 2ο δεκαήμερο! Εσύ πάλι του 1ου, χορταίνεις φλερτ, μηνύματα, αλλά και μία νέα γνωριμία, αν είσαι single!
Τα «ΜΗ»: Ερωτική περίοδος και για σένα 3ο δεκαήμερο, δεν λέω… Αλλά κάτι μου λέει πως τα οικονομικά, σε «καίνε» περισσότερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Βρε 3ο δεκαήμερο, άσε την γκρίνια! Είσαι ο πιο ευνοημένος της εβδομάδας! Εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών, γοητεία, πάθος, ερωτισμός και συναίσθημα που ξεχειλίζει!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου ασχολείσαι με τα ευρώ κι όχι με τα γούτσου-γούτσου αυτήν την εβδομάδα! Εσύ 2ο δεκαήμερο, τι να πω… Δεν αντιλαμβάνεσαι καν τι μπορείς να πετύχεις με την δύναμη σου αυτήν την περίοδο και κάνεις ξανά λάθη, παραμυθιάζεις και παραμυθιάζεσαι και φαντάζεσαι μία κατάσταση που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα… Ετοιμάσου για απότομη προσγείωση, από το συννεφάκι της αισιοδοξίας σου…

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ομορφιά, γοητεία, κατακτήσεις και ερωτικο-οικονομική εύνοια 1ο δεκαήμερο αρχίζει σε 3,2,1, πάμε! 3ο δεκαήμερο, έρχονται καλά νέα, ευχάριστα μηνύματα, αλλά και νέες γνωριμίες για τα… «μπακουράκια»!
«ΜΗ»: Τι έγινε, 3ο δεκαήμερο; Σε γουστάρει το… παράνομο; Το νου σου στις αποκαλύψεις λοιπόν…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
2ο και 3ο επιτέλους! Όλα αλλάζουν, βελτιώνονται, στόχοι υψηλοί εκπληρώνονται, όνειρα ερωτικά γίνονται πραγματικότητα, φλερτάρεις, γοητεύεις και ζεις πάθος πέρα από τα όρια και χωρίς… ταμπού!
Τα «ΜΗ»: Να τα μας… Πονηρούλι του 1ου, πάλι στα κρυφά και τα απαγορευμένα σε βλέπω… Έλα όμως που έχουν στάνταρ ημερομηνία λήξης!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, ανεμελιά, έρωτας και οι στόχοι εκπληρώνονται… από μόνοι τους σχεδόν! Αφέσου στο φλερτ, στις γνωριμίες και στην τύχη και δεν θα χάσεις! Το γλεντάς!
Τα «ΜΗ»: Άσε βρε 2ο… Πάλι απογοητεύεσαι, εκτίθεσαι, αποκαλύπτεσαι, προσγειώνεσαι επίπονα και απομυθοποιείς… Πάει το γλυκό παραμύθι, πάει η σιγουριά, πάει και η αισιοδοξία σε έρωτα, αλλά και επάγγελμα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Καλά εσύ του 2ου και του 3ου, έχεις ξεχάσει εντελώς το Ζώδιο σου και την φύση του! Αντ’αυτού φλερτάρεις ασύστολα, το γλεντάς, όλα πάνε με τα «νερά» σου και η ερωτική τύχη, έχει γίνει κολλητή σου! Δεν γίνεται, απλά δεν γίνεται, να μην εκπληρώσεις τον μεγάλο ερωτικό σου στόχο αυτές τις μέρες!
Τα «ΜΗ»: Εσύ πάλι του 1ου, είσαι στα μέτρα σου! Δουλειά και πάλι δουλειά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καλοπέραση, γλέντι, φουλ τύχη, φλερτ, κατακτήσεις και συναντήσεις ερωτικότατες! Απόλαυσε την πιο διασκεδαστική εκπλήρωση συναισθηματικών στόχων 1Ο και 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 3ο, από σεξουαλική ζωή καλά πάμε, αλλά από εξελίξεις, δεν… Το νου σου είναι στο πορτοφόλι, αυτήν περίοδο!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ω, μωρε 3ο δεκαήμερο με τις υπερευαισθησίες σου, επειδή απλά γέμισε το φεγγαράκι! Δεν βλέπεις ότι είναι η πιο ιδανική εβδομάδα για να ζήσεις την γλυκιά συντροφικότητα, το πάθος, τον ερωτισμό, την εκπλήρωση επιθυμιών, το συναίσθημα, τον απόλυτο έρωτα; Άρπαξε ευκαιρίες σύμφωνα με τον oroskopo
Τα «ΜΗ»: Εσύ 2ο, όσο εύνοια έχεις, άλλο τόσο κάνεις… ανοησιούλες! Η συντροφική ζωή, σε τιμωρεί με απογοητεύσεις, εξιδανικεύσεις, γκρέμισμα ονείρων και προσδοκιών… Ποιος σου είπε να δέχεσαι ή να λες ψεματάκια; Ποιος σου είπε να ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό και να θεωρείς σιγουράκια τα πάντα; Εσύ 1ο, κάνε σεξ και όχι πόλεμο! Μ’ακούς;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ