Vintage Pics: Η ντίβα του Χόλιγουντ Λορίν Μπακόλ μέση δαχτυλίδι και χείλη που άφησαν εποχή!

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια που έμεινε στην ιστορία ως σύμβολο θηλυκότητας και φινέτσας σε υπέροχες πόζες. 

«Ξέρεις να σφυρίζεις, έτσι; Ενώνεις τα χείλη και φυσάς…», έλεγε η Λορίν Μπακόλ στον Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ , στην ταινία "Η Σειρήνα της Μαρτινίκα", και έκανε εκατομμύρια άντρες και γυναίκες να κρέμονται από τα χείλη της.

Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου την έχει κατατάξει  στη λίστα με τις 25 μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών. Με  τη βραχνή φωνή της και την θελκτική της εμφάνιση, η Λορίν Μπακόλ αποτέλεσε ίνδαλμα της μόδας κατά τη δεκαετία του 1940.

Η καλλονή ηθοποιός έγραψε ιστορία στην μεγάλη οθόνη με τις ερμηνείες της σε πάρα πολύ γνωστές ταινίες όπως "Πώς να παντρευτείτε έναν εκατομμυριούχο", "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές", "Πάθος και αίμα" και άλλες. Η σύζυγος του Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ ωστόσο, ήταν γνωστή για το το πολύ σικ και σέξι στυλ της.

Έγινε σύμβολο κομψότητας και φινέτσας φορώντας τα πιο όμορφα ρούχα και τις πιο εντυπωσιακές τουαλέτες που είδαμε ποτέ στον κινηματογράφο. Με το διεισδυτικό βλέμμα, και το σχεδόν αγέλαστο και πανέμορφο πρόσωπο, η Λορίν Μπακόλ, έγινε η πιο μυστηριώδης και εντυπωσιακή ντίβα του Χόλιγουντ. Αυτή που λάτρεψαν οι φαν των φίλμ νουάρ και όχι μόνο.

Το starstyle.ph παρουσιάζει μια σειρά από vintage φωτογραφίες με την πανέμορφη πρωταγωνίστρια σε υπέροχες πόζες.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ