Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Hμερήσιες προβλέψεις...

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Η αναθεώρηση κάποιων δεσμεύσεων είναι αναμενόμενη και αναγκαία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας. Περιορίστε το άγχος που σας έχει καταβάλλει, ακόμα και αν χρειαστεί να βάλετε τις φωνές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως χρειαστεί να διακόψετε κάποια σχέση που κρύβει μια συνομωσία που υπάρχει σε βάρος σας. Ανατρέψτε τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε καινούριες πόρτες στη ζωή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε σε άμεση εφαρμογή κάποια σχέδιά που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου. Η επικοινωνία σας θα προσκρούσει σε αρκετά εμπόδια και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ήρεμοι.

 

ΛΕΩΝ: Να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο. Μην αφήσετε μια σας κίνηση να καταστρέψει ότι έχετε χτίσει με κόπο και προσπάθειες χρόνων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα απεγκλωβιστείτε από ένα περιβάλλον που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να ξεφύγετε. Διλήμματα, προβληματισμούς και αρκετά εμπόδια θα συναντήσετε στο δρόμο σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε την αντίληψη με την πείρα σας, προσπαθώντας να είστε προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες. Η ψυχολογική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό φροντίστε να είναι θετική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές σχεδίων θα σας μελαγχολήσουν και θα φορτίσουν το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Επικεντρωθείτε στο παρόν και εκμεταλλευτείτε πιο σωστά τις δυνατότητες που έχετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δρομολογήστε τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί κάποιες από τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε ψυχραιμία και μη δημιουργείτε εντάσεις, που θα φέρουν καινούριους προβληματισμούς στη ζωή σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δημιουργούν άλυτα προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προστατέψτε την υγεία και τον οργανισμό σας από την ένταση και τον εκνευρισμό. Τα συναισθήματά σας κάποιες φορές γίνονται θυελλώδη και κάποιες κρύβονται πίσω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό σύμφωνα με τον oroskopo.

 

ΙΧΘΥΣ: Με το να καταπιέζοντας τις πραγματικές σας ανάγκες, καταλήγετε να προκαλείτε συνεχείς εντάσεις. Κάντε το καλύτερό σας χωρίς να περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ